TY√ĖHYVINVOINTI

Tiesitkö, että yrityksesi henkilöstön työhyvinvointiin sijoittaminen on sijoitus yrityksesi tuottavuuteen?

Terveellinen ja liikunnallinen elämäntapa vaikuttaa positiivisesti työkykyyn ja työssä jaksamiseen. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi se parantaa myös psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä, joista muodostuu hyvinvointimme perusta työssä ja arjessa.

Me Santasportissa haluamme varmistaa, että teidän yrityksessänne jokainen työpäivä on hyvä. Tarjoamme yrityksille monipuolisia työhyvinvointipalveluja, joissa etsitään liikunnan iloa, oivalluksia ja rentoa yhdessäoloa. Kohti parempaa työvirettä suunnistamme terveyden ja liikunnan asiantuntijoidemme opastuksella.

Työhyvinvointikokonaisuudet toteutetaan yrityksenne tarpeiden mukaan alkaen kokous-, virkistys- ja hyvinvointipäivistä aina pidempikestoisiin työhyvinvointijaksoihin. Katso alta Santasportin työnhyvinvointipalveluita käsittelevät videot!

 

Kuntoremontit

Tutustu tammikuussa 2016 alkaneeseen Duunari työkuntoon -työhyvinvointikokonaisuuteen.

Remonttia roppaan -ty√∂hyvinvointiohjelma tuotti tuloksia! Lue alta Anne Torvisen (Uusi Rovaniemi) kattava teksti ryhm√§n taipaleesta, yhdess√§ tekemisest√§ ja onnistumisen tunteista: √Ąij√§t oppivat uusille el√§m√§ntavoille

Lisätiedot ja myynti
Myyntipalvelu
020 798 4222
sales(at)santasport.fi

Poistu mobiilinäkymästä