Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

YRITYKSET & RYHMÄT

Hyvän olon Santasport on tehty energisistä virkistyspäivistä, hyvinvointiviikonlopuista ja motivoivista kuntoremonteista.
 
Työntekijän liikunnallinen elämäntapa parantaa työkykyä ja auttaa jaksamaan. Se parantaa fyysisen kunnon lisäksi myös psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä, jotka yhdessä muodostavat hyvinvointimme perustan työssä ja vapaa-ajalla.
 
Santasportissa haluamme varmistaa, että teidän yrityksessänne jokainen työpäivä on hyvä. Me uskomme, että henkilöstön hyvinvoinnin kohentaminen näkyy suoraan yrityksen tuloksessa sekä työyhteisön viihtyvyydessä.

Ikimuistoisia elämyksiä ohjelmapalveluista!

Santasport tarjoaa sinulle ja kavereillesi mahdollisuuden kokea elämyksiä! Ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella rauhallisempikin kokeilija pääsee nauttimaan seikkailulajien tuottamasta jännityksestä ja löytämään kenties aivan uusia puolia itsestään.

Meillä on esimerkiksi mahdollista järjestää monenlaista polttariohjelmaa,  koskiseikkailuja Vikakönkäällä tai  jännittävää köysilaskeutumista hyppyrimäen korkeuksista. Saat itse valita, millaisen elämyksen haluat kokea joko yksin tai kavereidesi kanssa! 

Meillä on myös monipuolisesti apuvälineitä ja mahdollisuuksia soveltavaan liikuntaan sekä erityisryhmille.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Myyntipalvelu
puh. 020 798 4222
sales(at)santasport.fi