YRITYKSET & RYHM√ĄT

Hyvän olon Santasport on tehty energisistä virkistyspäivistä, hyvinvointiviikonlopuista ja motivoivista kuntoremonteista.
 
Työntekijän liikunnallinen elämäntapa parantaa työkykyä ja auttaa jaksamaan. Se parantaa fyysisen kunnon lisäksi myös psyykkistä ja sosiaalista toimintakykyä, jotka yhdessä muodostavat hyvinvointimme perustan työssä ja vapaa-ajalla.
 
Santasportissa haluamme varmistaa, että teidän yrityksessänne jokainen työpäivä on hyvä. Me uskomme, että henkilöstön hyvinvoinnin kohentaminen näkyy suoraan yrityksen tuloksessa sekä työyhteisön viihtyvyydessä.

Ikimuistoisia elämyksiä ohjelmapalveluista!

Santasport tarjoaa sinulle ja kavereillesi mahdollisuuden kokea el√§myksi√§! Ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella rauhallisempikin kokeilija p√§√§see nauttimaan seikkailulajien tuottamasta j√§nnityksest√§ ja l√∂yt√§m√§√§n kenties aivan uusia puolia itsest√§√§n.

Meill√§ on esimerkiksi mahdollista j√§rjest√§√§ monenlaista polttariohjelmaa,  koskiseikkailuja Vikak√∂nk√§√§ll√§ tai  j√§nnitt√§v√§√§ k√∂ysilaskeutumista hyppyrim√§en korkeuksista. Saat itse valita, millaisen el√§myksen haluat kokea joko yksin tai kavereidesi kanssa! 

Meillä on myös monipuolisesti apuvälineitä ja mahdollisuuksia soveltavaan liikuntaan sekä erityisryhmille.

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Myyntipalvelu
puh. 020 798 4222
sales(at)santasport.fi

Poistu mobiilinäkymästä