Ravintola Rovaniemi

Hyvä ruoka on hyvinvoinnin edellytys

Etsinnässä hyvä ravintola Rovaniemeltä? Tule syömään Santasportin ravintolamaailmaan! Ravintoloidemme joukosta löydät aina taatusti omat suosikkisi. Palvelemme niin majoittujia, opiskelijoita, urheilijoita kuin myös kaikkia muitakin nälkäisiä. Myös perheen pienimmille löytyy lasten omia suosikkiannoksia.

Meillä siis nautit vaikka päivän kaikki lämpimät ateriat, urheilijan välipalat tai rennon illanvieton herkkutarjoilut. Ryhmille ravintolapalvelumme toimittavat catering-palvelut toiveiden mukaan. Älä siis jää odottamaan, vaan tule kokemaan Rovaniemen parhaat ruuat ja ravintolat Santasportin Ravintolamaailmaan!

Mitä tänään syödään? Katso Ravintola Puhti lounaslista

Ruokailuajat (Ravintola Puhti)

POIKKEUS: AVOINNA VAIN RYHMILLE
Ennakkotilaukset Santasport myyntipalvelu 0207984222

Ravintola Puhti

Toisen kerroksen pääravintola Puhti tarjoilee herkullista ja terveellistä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta terveelliseen päivälliseen. Lämpimillä aterioilla tarjoillaan aina kolme vaihtoehtoa, joista vähintään yksi on kasvisruoka.

Buusti Lounge & Deli

Keilahallin yhteydessä olevassa Buusti Lounge & Delissä on haukattavaa ja naukattavaa anniskeluoikeuksin. Meillä on tarjolla monipuolisia ruokailu- ja välipalavaihtoehtoja arjen keittolounaista kausittain vaihtuvaan grillimenuun.

Tilausravintola Havukkakota

Varaa tunnellmalliset tilat kokouksiin, virkistyspäiviin, synttäreihin tai vaikkapa pikkujouluihin. Jos valitset Havukkakodan, oma kokkimme loihtii maukkaita annoksia ryhmällesi, ja kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat on valmistettu omassa keittiössämme tai tulella. Meillä on myös A-oikeudet.

Tilausravintola Leiripaikka

Vuonna 2014 avattu Ravintola Leiripaikka myötäilee Lapin metsän rauhallista tunnelmaa. Leiripaikka toimii tilausravintolana, yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämispaikkana sekä kokoustilana. Astu Leiripaikkaan kahvilan kautta ja vietä nautinnollinen hetki omassa rauhassa makunautintojen parissa.