Saavutettavuus ja turvallisuus

Aktiivista elämää kaikille turvallisessa ympäristössä

Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa on huomioitu esteettömyys, ja saatavilla on myös monipuolisesti apuvälineitä useisiin liikuntalajeihin. Määrittelemällämme turvallisuuspolitiikalla pyrimme kehittämään alueen kokonaisvaltaista turvallisuutta pitkäjänteisesti.

Turvallisuus

Meillä Santasport Lapin Urheiluopistolla turvallisuuden huomioiminen on keskeisessä asemassa talon päivittäisissä toiminnoissa.  Määrittelemällämme turvallisuuspolitiikalla pyrimme vaikuttamaan Santasport Lapin Urheiluopiston kokonaisvaltaisen turvallisuuden kehittämiseen ja aktiiviseen tapaturmien ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn niin asiakkaittemme kuin henkilöstömmekin kohdalla.

Sitoutuneella ja aktiivisella turvallisuusjohtamisella pyrimme vaikuttamaan paitsi henkilöstömme, myös muiden käyttäjien asenteisiin ja toimintatapoihin. Pitämällä huolta yhdessä toimintaympäristömme ja -tapojemme turvallisuudesta sekä huomioimalla toisemme suorituspaikoilla sekä kiinteistön muissa tiloissa voimme yhdessä vaikuttaa turvallisuutemme edistämiseen.

Lisätiedot


Oula-Matti Peltonen

Kouluttaja, Turvallisuusasiantuntija, Luontoelämysohjaus, Skipatrol

oula-matti.peltonen@santasport.fi

Puh. 040 754 7613