Kontekstin taju – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa

27.3.2023 Lähiopetus

”Ryhmän ohjaaminen on tavoitteellista, aktiivista, dialogista, osallisuudesta ja vertaisuudesta voimaa ammentavaa ammatillista tapaa toimia ryhmän ja sen yksilöiden hyväksi ymmärtäen kontekstin mukanaan tuomat vaateet”.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Juho Mutka, koulutussuunnittelija
juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. p. 040 502 5679

Perustiedot

Ajankohta

27.3.2023

Kesto

1 päivä

Kenelle sopii

Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, jotka työssään ohjaavat tai suunnittelevat ohjaavansa voimauttavia tai kuntouttavia vertaisuudesta voimaa ammentavia ryhmiä.

Paikka

Hiihtomajantie 2 96400 Rovaniemi, Lapin Urheiluopisto /Lapin kesäyliopisto

Ilmoittautuminen

3.11.2022 - 19.3.2023

Osallistumismaksu

165 €
Kontekstin taju – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa

Koulutuksen kuvaus

Koulutus on dialoginen opintopäivä voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaamiseen, jossa samalla tutkitaan yhdessä voimavarakeskeisiä tapoja ja käytäntöjä ryhmän ohjaamisessa, että eletään niitä todeksi.

Koulutuksessa tutkitaan yhdessä, mitä on voimavarakeskeisyys? Mitkä ovat niitä juurikäsitteitä, jotka suuntaavat kaikkea toimintaa voimavarakeskeisessä ryhmän ohjaamisessa ja miten ne liittyvät hyvinvoinnin edistämiseen?

  Koulutuksen sisältö

  Koulutuspäivässä dialogiset, ratkaisukeskeiset, narratiiviset ja reflektiiviset tavat toimia sekä kontekstuaalinen tapa ajatella saavat sijaa. Päivä antaa mahdollisuuden tutkia ja kehittyä ryhmän ohjaajana. Tavoitteena on käydä sellaista dialogia, joka lisää osallistujien kyvykkyyttä sekä innostusta ryhmän ohjaamisessa.

  Kouluttaja

  Kouluttajana toimii Juha Kilpiä. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus ryhmän ohjaamisesta ja lisäksi hän on voimavarakeskeinen työnohjaaja, seksuaalipedagogi ja nuorisotyönohjaaja. Häneltä ilmestyi 2022 syksyllä kirja ”Kontekstin taju – karttakirja voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaukseen”

  Ilmoittaudu

  Ilmoittautuminen päättynyt

  Lisätietoja

  Juho Mutka, koulutussuunnittelija
  juho.mutka@lapinkesayliopisto.fi Puh. p. 040 502 5679

  Jaa sivu eteenpäin

  Tutustu myös näihin