Taitoluistelun Juhannusleiri 17.-20.6.2023

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

LeiritSantasportLapset 7-9vLapset 10-12vLapset 13-15vNuoret 16v->Taitoluistelu
Santasport yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa järjestää kilpailevien yksin-ja muodostelmaluistelijoiden Juhannusleirin 17.-20.6.2023 Santasport Lapin Urheiluopistolla. Valmentajina leirillä ovat Merja Huttunen, Teemu Hintikka, Alina Ahola sekä Santasportin taitoluistelun lajivastaavat. Leirillä keskitytään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen tasoryhmissä harjoitellen niin jäällä kuin oheisissa.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Perustiedot

Ajankohta

17 - 20.6.2023

Kesto

4 päivää

Kenelle sopii

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

Sijainti

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi, Santasport ja Lappi Areena

Ilmoittautuminen

24.3 - 28.5.2023

Hinta

alk. 269€
Taitoluistelun Juhannusleiri 17.-20.6.2023

Kuvaus

Taitoluistelun Juhannusleirillä pääset keskittymään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen ammattitaitoisten ja innostavien valmentajien johdolla. Leirillä harjoitellaan päivittäin sekä jäällä että oheisissa iän ja taitotason mukaan jaetuissa ryhmissä. Leiri on tarkoitettu kaikille kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille.

 

Leirille osallistuvat luistelijat jaetaan ryhmiin iän ja taitotason mukaan:

Pienet (tintit, minit, tähtisilmut, tulokkaat, minorit)

Isot (A- ja B silmut, debytantit, noviisit, juniorit, seniorit)

 

Leirin vierailevat valmentajat

Merja Huttunen 

Merja on koulutukseltaan fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Lisäksi hän on ISU:n tekninen spesialisti. Merja toimii laajasti taitoluistelussa niin valmennuksen kuin arvioinninkin kentällä. Merjan johdolla kaikki leirin osallistujat pääsevät syventymään perusluistelun ja askeleiden maailmaan. Yksinluistelijoille Merja jakaa lisäksi vankkaa tietämystään piruettien ja hyppyjen tekniikasta. 

Teemu Hintikka

Teemu on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja ja perustason valmentaja yksin- ja muodostelmaluistelussa. Teemun oma luistelutausta on SM-senioritasolta muodostelmaluistelusta. Tämän lisäksi hän on toiminut eri ikäisten urheilijoiden valmentajana ja lajin asiantuntijana eri rooleissa useiden vuosien ajan. Teemun valmennuksessa leirin osallistujat pääsevät kehittämään kaariluistelun ja askeltekniikan laatua ja sujuvuutta. Muodostelmaluistelun osalta luvassa on näkökulmia riviluistelun hallintaan ja mukautumista erilaisiin rooleihin osana isompaa kuviota.

Alina Ahola

Alina on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hän käy parasta aikaa liiton yksinluisteluvalmentajan jatkotasoa. Alina toimii taitoluistelun valmennustehtävissä niin seuratyössä kuin liiton valtakunnallisessa leirityksessäkin. Alinalla on huippu tietotaito niin jää- kuin oheisvalmennukseenkin ja hänen kanssaan luistelijat pääsevätkin harjoittelemaan monipuolisesti jäällä sekä oheisissa.

Ohjelma

Leiriohjelma sisältää:

  • pienet 2 jääharjoitusta/päivä, isot 2-3 jääharjoitusta/päivä 
  • 2 oheisharjoitusta/päivä
  • aktiviteetit
  • ruokailut la päivällisestä ti lounaaseen (majoittuville lisäksi aamu- ja iltapalat)

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Jaa sivu eteenpäin

Tutustu myös näihin