Taitoluistelun Juhannusleiri aikuisille 17.-18.6.2023

Aikuisille muodostelma- ja yksinluistelijoille

LeiritSantasportAikuisetTaitoluistelu
Santasport yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa järjestää aikuisten yksin-ja muodostelmaluistelijoiden Juhannusleirin 17.-18.6.2023 Santasport Lapin Urheiluopistolla. Valmentajina leirillä ovat Merja Huttunen, Teemu Hintikka, Alina Ahola sekä Santasportin taitoluistelun lajivastaavat. Leirillä keskitytään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen tasoryhmissä harjoitellen niin jäällä kuin oheisissa.

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Perustiedot

Ajankohta

17 - 18.6.2023

Kesto

2 päivää

Kenelle sopii

Aikuisille yksin- ja muodostelmaluistelijoille

Ilmoittautuminen

10 - 28.5.2023

Hinta

alk. 145€
Taitoluistelun Juhannusleiri aikuisille 17.-18.6.2023

Kuvaus

Taitoluistelun aikuisten Juhannusleirillä pääset keskittymään yksilöllisten taitojen ja tekniikan kehittämiseen ammattitaitoisten ja innostavien valmentajien johdolla. Leirillä harjoitellaan  sekä jäällä että oheisissa. Jäällä harjoittelua voidaan tarvittaessa jakaa taitotason mukaisiin ryhmiin. Leiri on tarkoitettu aikuisille taitoluistelijoille lajista riippumatta.

 

Leirin vierailevat valmentajat

Merja Huttunen 

Merja on koulutukseltaan fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Lisäksi hän on ISU:n tekninen spesialisti. Merja toimii laajasti taitoluistelussa niin valmennuksen kuin arvioinninkin kentällä. Merjan johdolla kaikki leirin osallistujat pääsevät syventymään perusluistelun ja askeleiden maailmaan. Yksinluistelijoille Merja jakaa lisäksi vankkaa tietämystään piruettien ja hyppyjen tekniikasta. 

Teemu Hintikka

Teemu on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja ja perustason valmentaja yksin- ja muodostelmaluistelussa. Teemun oma luistelutausta on SM-senioritasolta muodostelmaluistelusta. Tämän lisäksi hän on toiminut eri ikäisten urheilijoiden valmentajana ja lajin asiantuntijana eri rooleissa useiden vuosien ajan. Teemun valmennuksessa leirin osallistujat pääsevät kehittämään kaariluistelun ja askeltekniikan laatua ja sujuvuutta. Muodostelmaluistelun osalta luvassa on näkökulmia riviluistelun hallintaan ja mukautumista erilaisiin rooleihin osana isompaa kuviota.

Alina Ahola

Alina on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hän käy parasta aikaa liiton yksinluisteluvalmentajan jatkotasoa. Alina toimii taitoluistelun valmennustehtävissä niin seuratyössä kuin liiton valtakunnallisessa leirityksessäkin. Alinalla on huippu tietotaito niin jää- kuin oheisvalmennukseenkin ja hänen kanssaan luistelijat pääsevätkin harjoittelemaan monipuolisesti jäällä sekä oheisissa.

Ohjelma

Leiriohjelma sisältää:

  • 2 jääharjoitusta/päivä 
  • 2 oheisharjoitusta/päivä
  • la ja su päivällinen (majoittuville lisäksi aamu- ja iltapala)

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen päättynyt

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Jaa sivu eteenpäin

Tutustu myös näihin