Sporttipaketti

Vietä loma aktiviteettien äärellä Ounasvaaralla

Meiltä löydät hotellitasoiset Sporthotel-huoneet, upean uudet Apartment Hotelsin huoneistot ja urheiluopistomajoitusta aivan päärakennuksen vieressä. Rovaniemen keskustan palvelut ovat parin kilometrin päässä, ja Ounasvaaran luonto tarjoaa mahtavat maisemat ja reitit monenlaiseen ulkoiluun.


Kesän Sporttipaketti

Kaksi henkilöä ajaa fatbikellä metsäisessä maisemassa.
Kaksi aikuista ja lapsi kävelevät marjametsässä reput selässä.

Tekemistä kaikenikäisille -Santasportilla!

Samassa pihapiirissä on myös seikkailupuisto Huima, jossa pääsee niin aikuiset kuin lapsetkin kokeilemaan omaa rohkeuttaan. (liput -20%)

Ulkokuntosalilla treenataan kesäilmoista nauttien -ilmaiseksi!

Retkeilyreitistöt löydät myös ihan piiristämme, läheltä löytyy mm. laavu sekä näköalatorni.

Noin 1km päässä on uimaranta, jonne sujautat nopeasti pyörällä, jonka voit vuokrata meiltä.

Tekemistä löytyy siis jokaiselle! Ja jos sade yllättää lapset viihtyvät Funpark -sisäleikkipaikassa varmasti! (päivälippu 4 €/ lapsi)

 

Kesän Sporttipaketti Ounasvaaralla on aktiivista tekemistä täynnä! Majoitu upeassa Apartment Hotellissa ja nauti luontoelämyksistä priva ohjauksessa!

Yhdistä sporttinen luontoloma kaupunkilomaan! Lomaan sisältyy henkilökohtainen ohjattu aktiviteetti (Fatbike- tai sauvakävelyretki) upeissa maisemissa. Lisäksi saat välineet omatoimiseen liikkumiseen lomasi ajan (fatbike-, frisbeegolf-, kaupunkipyörä- tai kävelysauvat 3h/vrk) !  Kuntoile, ui ja nauti keskiyön auringosta!

Sijaitsemme upean luonnon keskellä, aivan Rovaniemen keskustan
tuntumassa, upeiden retkeilyreitistöjen vieressä.

Kesän Sporttipaketti Santasport Apartment hotellissa 2vrk

2vrk | 2 hlöä  = 350 EUR /  lisävuorokaudet 135 EUR/vrk
2vrk | 3-4 hlöä = 420 EUR /  lisävuorokaudet 175 EUR/vrk

 

Paketti voimassa 1.5.-31.8.2020. Minimioleskelu 2vrk. Pakettihuoneita on rajoitetusti. Varaus tehtävä viimeistään 7vrk ennen majoitusta.

 

Hintaan sisältyy:

  • Aamiais- sekä päivällisbuffet
  • Ohjattu luontoliikuntatunti Fatbike- tai sauvakävelyretki  (1 tunti /varaus)
  • Valintasi mukaan fatbike-, frisbeegolf-, kaupunkipyörä- tai kävelysauvavuokra. (3 tuntia /pv/hlö.
  • Aamu-uinti
  • Kylpylän ja kuntosalin käyttö yleisövuoroilla

Tarjous koodilla: SPORTTI20

varaa nyt

Golfpaketti

Varaa nyt Golfpaketti ja majoitu modernissa Apartment Hotellissa!
Santasport kutsuu golfaamaan keskiyön kirkkauteen Ounasvaaran upeisiin maisemiin. Vaaran toisella puolella n. 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee 18 -väyläinen Santa Claus Golf, jossa pääset nauttimaan vaikka Lapin yöttömästä yöstä!

Sporthotel

Päärakennuksessa sijaitsevat nykyaikaiset Sporthotel-huoneet tarjoavat korkealuokkaista majoitusta aivan palveluidemme ytimessä. Aamu-uinnilla tai salilla käyminen hoituu hetkessä. Santasport sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta.

Santasport Apartment Hotel

Uutuuden karhea Santasport Apartment Hotel on huoneistohotelli aivan Santasportin päärakennuksen vieressä, kuitenkin rauhallisella sijainnilla. Hotellista löytyy 40 asuntoa, joissa kaikissa on kaksi makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, sauna ja kaksi wc:tä.

Kammi-hostel

Santasport Lapin Urheiluopiston Kammi-hostelhuoneet ovat erillisessä rakennuksessa, aivan Santasportin päärakennuksen pihapiirissä. Siellä sijaitsee myös Ounasvaaran reittien lähtöpiste, mikä takaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet hostelhuoneissa majoittuville.

Majoittujien edut

Majoittumalla Santasport huoneistohotellissa, Kammi-hostellissa tai Sporthotel -huoneissa kuuluu sinulle seuraavat edut:

  • Aamu-uinti ja kuntosali klo 6.30-8.00
  • Kylpylän käyttö vapailla yleisövuoroilla
  • Sisäliikuntapuisto Funparkin päivälippu 4 €/ lapsi
  • Keilaus -20%
  • Seikkailupuisto Huima -20%

Edut ovat voimassa vapailla yleisövuoroilla ja ovat kausiluonteisia.

Lähialueella paljon maksutonta puuhaa monen ikäiselle.

Santasportin pihapiiristä lähtee mahtavat maastot ja reitistöt vapaamuotoiseen retkeilyyn ja pyöräilyyn. Ulkoilmasta voit nauttia myös treenin merkeissä maksuttomalla ulkokuntosalilla. Alueella on myös leikkipaikkoja perheen pienimmille.