Jussi Hakulinen – Yön Viimeinen Varietee

Rovaniemi I Lappi Areena I 4.2.2022

Jussi Hakulinen – Yön Viimeinen Varietee

Jussi Hakulisen Yön Viimeinen Varietee -kiertue siirtyy vuodelle 2022 tuotannon aikataulumuutoksista johtuen.

Uusi ajankohta: Rovaniemi I Lappi Areena I 4.2.2022

Aikaisemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan uusille päiville. Jos uusi ajankohta ei kuitenkaan ole sopiva, voi liput palauttaa 31.7.2021 mennessä tämän linkin kautta. 

Valittavana on myös palautuksen sijaan lahjakortti Loud’n Liven tapahtumiin, joka vastaa palauttamasi lipun summaa.

Jussi Hakulinen – Yön viimeinen varietee -kiertue kokoaa Yö-yhtyeen ystävät yhteen kolmelle areenakeikalle.

Rovaniemen konsertin lisäksi Jussi Hakulinen nähdään Tampereen TähtiAreenalla sekä Helsingin Hartwall Areenalla.

Tulevat keikat ovat kunnianosoitus tänä vuonna 40 vuotta täyttävälle Yölle sekä edesmenneelle Olli Lindholmille. Samalla kyseessä on viimeinen kerta, kun Jussi Hakulinen tekee kiertueen, joka keskittyy hänen kynästään peräisin oleviin Yö-hitteihin.

“Homma jäi jotenkin keskeneräiseksi Yö revisited -keikalla syyskuussa 2019, ja halusin lopettaa homman näin. Kiertueen nimi ‘Viimeinen varietee’ kuvaa tilannetta hyvin, ja tämän jälkeen biisit jäävät elämään omaa elämäänsä”, Hakulinen kertoo.

Lämpimässä hengessä nykyisen Yö-yhtyeen kanssa sovitulla tulevalla kiertueella on mukana myös vierailijoita, jotka ovat jollain tavalla liittyneet Yö-yhtyeen tai Jussi Hakulisen historiaan tai ovat itsekin bändin faneja. Tarkat tiedot kaikkien konserttien vierailijoista ilmoitetaan myöhemmin.

Jussi Hakulinen oli mukana Yön Hartwall Areenan keikalla vierailijana vuonna 2011, mutta areenaluokan esiintymispaikat ovat hänelle silti erityislaatuinen asia.

“Onhan se uutta minulle, mutta onneksi biisit ovat omia niin niiden kanssa uskaltaa minne vaan”, hän toteaa.

Jussi Hakulinen muistelee Yön 40-vuotista uraa lämmöllä ja toteaa vuosikymmenten olleen hyvin värikästä menoa kaikin puolin.

“Nyt kuitenkin on mielestäni aika laittaa homma pakettiin, kun alkuperäisiä soittajia ei ole yhtään mukana, ja Olli Lindholmin poismeno vaikuttaa tähän asiaan tietenkin”, Jussi Hakulinen kertoo.

Hakulisen kynästä on lähtöisin suuri osa Yön ensimmäisten hittilevyjen suurimmista biiseistä, joista kruununjalokivi on tietenkin Joutsenlaulu, jossa Jussi myös toimi laulajana. Muita areenakiertueella kuultavia Hakulisen kynäilemiä jättihittejä ovat muun muassa Likaiset legendat, Särkynyt enkeli, Kuorotyttö, Rakkaus on lumivalkoinen, Hän tanssi kanssa enkeleiden, Kiitos ja kunnia sekä Yhden illan varietee.

Jussi Hakulinen – Yön Viimeinen Varietee
4.2.2022 Lappi Areena, Rovaniemi

Liput:

  • Permanto – 59€
  • Katsomo – 59€
  • VIP – 149€

Jaa sivu eteenpäin

Muita tapahtumia