Taitoluistelun Juhannusleiri 19.-22.6.2022

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

LeiritSantasportLapset 7-9vLapset 10-12vLapset 13-15vNuoret 16v->AikuisetTaitoluistelu
Santasport yhteistyössä Rovaniemen Taitoluistelijoiden kanssa järjestää kilpaluistelijoiden juhannusleirin 19.-22.6.2022 Santasport Lapin Urheiluopistolla. Leirille yksinluistelun päävalmentajaksi saapuu taitoluisteluvalmentaja ja fysioterapeutti Veera Suutari, joka on toiminut myös taitoluistelun lajivastaavana Santasportilla. Leirin muodostelmaluistelun päävalmentajaksi saamme Maikki Merilehdon, joka on mukana MM- hopeaa voittaneen Marigold Ice Unityn sekä Musketeersin valmennustiimeissä. Tanssin ja ilmaisun opetuksesta leirillä vastaa ammattikoreografi Evelina Lorek, joka työskentelee luistelijoiden kanssa sekä jäällä että peilisalissa. Lisäksi leirin valmentajina ovat mukana Santasportin taitoluistelun lajivastaavat Anu Piltonen ja Elina Niskajärvi sekä Rovaniemen Taitoluistelijoiden valmentajia. Leirillä keskitytään yksilöllisten taitojen, tekniikan ja ilmaisun kehittämiseen tasoryhmissä harjoitellen niin jäällä kuin oheisissa.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Perustiedot

Ajankohta

19 - 22.6.2022

Kesto

4 päivää

Kenelle sopii

Kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille

Sijainti

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi, Lappi Areena

Ilmoittautuminen

14.4 - 5.6.2022

Hinta

335€-580€
Taitoluistelun Juhannusleiri 19.-22.6.2022

Kuvaus

Taitoluistelun Juhannusleirillä pääset keskittymään yksilöllisten taitojen, tekniikan ja ilmaisun kehittämiseen ammattitaitoisten ja innostavien valmentajien johdolla. Leirillä harjoitellaan päivittäin sekä jäällä että oheisissa iän ja taitotason mukaan jaetuissa ryhmissä. Leiri on tarkoitettu kaikille kilpaileville yksin- ja muodostelmaluistelijoille.

Leirin valmentajina toimivat alansa huippuosaajat!

Veera Suutari

Mikkelistä kotoisin oleva Veera työskentelee fysioterapeuttina ja toimii samalla tiiviisti taitoluistelun parissa niin valmentajana kuin fysioterapeuttina. Veera on toiminut Santasportilla taitoluistelun lajivastaavana sekä päävalmentajana Rovaniemen Taitoluistelijoissa ja taitoluisteluseurassa Luxembourgissa. Lisäksi Veera on luistellut ammattilaisena Disney On Ice- jääshowssa. Veera on erityisen kiinnostunut kartuttamaan tietotaitoaan valmennuksen, suorituskyvyn ja nuorten urheilijoiden harjoitettavuuden parissa. Leirillä hänen valmennuksessaan pääset kehittämään tekniikkaasi tavoitteellisesti iloisessa ja innostavassa ilmapiirissä.

 

Maikki Merilehto

Maikki Merilehto toimii tällä hetkellä kevään 2022 MM-kisoissa hopeaa saavuttaneen Marigold Ice Unityn sekä Musketeersin valmennustiimeissä. Aiemmin Maikki on toiminut vastuuvalmentajana senioreissa Lumineersissa ja junioreissa USA:n edustusjoukkueen Lexettesin valmentajana. Maikki viimeistelee valmentajan ammattitutkintoa (VAT) ja on  koulutukseltaan filosofian maisteri. Leirillä pääset ammentamaan Maikin timanttista tekniikkaosaamista sekä tapaa tehdä ja luoda uutta.Evelina Lorek

Evelina on liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK). Urheilu ja taiteellinen luovuus on yhdistelmä, jota Evelina rakastaa ja hengittää. Kilpauran jälkeen palo esiintymiseen sai hakemaan mukaan Disney On Ice- jääshowhun, jonka mukana hän kiersikin ympäri maailmaa. Taitoluistelukoreografina Evelina on toiminut jo 15 vuoden ajan. Leirillä Evelinan tunneilla pääset eläytymään ja heittäytymään monipuolisten harjoitteiden avulla niin jäällä kuin peilisalissakin. 

Ohjelma

Leiriohjelma sisältää:

  • 2-3 jääharjoitusta/päivä
  • 2 oheisharjoitusta/päivä
  • oheistoimintaa (kylpylä, seikkailupuisto Huima, keilaus)
  • ohjelman mukaiset ruokailut (lounas+päivällinen, majoittuvilla lisäksi aamiainen ja iltapala)

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu
Paikkoja vapaana

Lisätietoja

Anu Piltonen
anu.piltonen@santasport.fi Puh. 0406812299

Jaa sivu eteenpäin