Jääkiekko

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa jääkiekkojoukkueille edulliset harjoitusmahdollisuudet loistavissa olosuhteissa. Majoitus, ravintola, jäähalli ja oheisharjoittelutilat ovat kaikki samassa pihapiirissä!

Loistavat tilat harjoitteluun

Santasport Lapin Urheiluopiston jäähalli, Lappi Areena, sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Hallissa on kilpailuhalli ja kaksi harjoitushallia. Lappi Areena toimii kisahallina jääurheilussa ja sinne mahtuu noin 3500 katsojaa istumapaikoille. Katsomotiloissa on 200 paikkaa VIP-aitiossa, 600-paikkainen VIP-katsomo sekä saunallinen VIP-aitio. Harjoituskaukalot on suunniteltu jääurheilun harjoittelua varten. Myös junioripelien pelaaminen onnistuu harjoituskauloissa.

Tilat ja välineistö

  • Kilpailuhalli (Lappi Areena)
  • Kaksi harjoitushallia
  • Kuntosalit, kylpyläpalvelut ja kehonhuoltotilat

Lisätiedot


Mika Uramo

Lajivalmentaja

mika.uramo@santasport.fi

Puh. 040 768 9810

Lisätiedot


Jari Lempinen

Lajivalmentaja

jari.lempinen@santasport.fi

Puh. 0400 692 785

Tulevat leirit

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Suomen Jääkiekkoliiton Lapin alueen toimisto sijaitsee Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Järjestämme urheiluopistolla valmentajakoulutusta yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Lajileirit

Leiripaikaksi Santasportin ja Lappi Areenan ovat valinneet mm. Suomen 20v maajoukkue, Itävallan 20v maajoukkue, Suomen naisten maajoukkue, Ruotsin naisten maajoukkue, Helsingin Jokerit, Moskovan TsSKA, Oulun Kärppien, JYP:n ja HPK:n liigajoukkueet, RoKi Hockeyn edustusjoukkue sekä lukuisat junnujoukkueet ympäri Pohjois-Suomea.

Kumppanuudet

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestämme yhteistyössä vuosittain Erkinjuntin Taitoleirin C-nuorille heinäkuussa ja Warrior Hockey School -jääkiekkoleirin F-D junioreille elokuun alussa. Räätälöimme monipuolisen leiripaketin juuri joukkueesi toiveiden mukaan. Leirit ja turnaukset toteutamme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa.