Jääkiekko

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa jääkiekkojoukkueille edulliset harjoitusmahdollisuudet loistavissa olosuhteissa. Majoitus, ravintola, jäähalli ja oheisharjoittelutilat ovat kaikki samassa pihapiirissä!

Loistavat tilat harjoitteluun

Santasport Lapin Urheiluopiston jäähalli, Lappi Areena, sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Hallissa on kilpailuhalli ja kaksi harjoitushallia. Lappi Areena toimii kisahallina jääurheilussa ja sinne mahtuu noin 3500 katsojaa istumapaikoille. Katsomotiloissa on 200 paikkaa VIP-aitiossa, 600-paikkainen VIP-katsomo sekä saunallinen VIP-aitio. Harjoituskaukalot on suunniteltu jääurheilun harjoittelua varten. Myös junioripelien pelaaminen onnistuu harjoituskauloissa.

Tilat ja välineistö

  • Kilpailuhalli (Lappi Areena)
  • Kaksi harjoitushallia
  • Kuntosalit, kylpyläpalvelut ja kehonhuoltotilat

Lisätiedot


Mika Uramo

Jääkiekon lajivastaava

mika.uramo@santasport.fi

Puh. 040 768 9810

Lisätiedot


Jari Lempinen

SJL / aluepäällikkö

jari.lempinen@santasport.fi

Puh. 0400 692 785

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Suomen Jääkiekkoliiton Lapin alueen toimisto sijaitsee Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Järjestämme urheiluopistolla valmentajakoulutusta yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Lajileirit

Leiripaikaksi Santasportin ja Lappi Areenan ovat valinneet mm. Suomen A-maajoukkue, U20-maajoukkue sekä naisten maajoukkue. Kansainvälisistä maajoukkueista meillä ovat leireilleet mm. Norjan A-maajoukkue, Itävallan U20 ja Ruotsin naisten maajoukkue. Seurajoukkueista Santasportilla ovat vierailleet mm. Jokerit, Moskovan TsSKA, Kärpät, JYP, HPK sekä lukuisat juniorijoukkueet ympäri Pohjois-Suomea.

Kumppanuudet

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestämme yhteistyössä vuosittain Erkinjuntin Taitoleirin C-nuorille heinäkuussa ja Warrior Hockey School -jääkiekkoleirin F-D junioreille elokuun alussa. Räätälöimme monipuolisen leiripaketin juuri joukkueesi toiveiden mukaan. Leirit ja turnaukset toteutamme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa.