Jääkiekko

Jääkiekkoleiri parhaissa puitteissa!

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa jääkiekkojoukkueille edulliset harjoitusmahdollisuudet loistavissa olosuhteissa. Majoitus, ravintola, jäähalli ja oheisharjoittelutilat ovat kaikki samassa pihapiirissä!

Loistavat tilat harjoitteluun

Santasport Lapin Urheiluopiston jäähalli, Lappi Areena, sijaitsee päärakennuksen pihapiirissä. Hallissa on kilpailuhalli ja kaksi harjoitushallia. Lappi Areena toimii kisahallina jääurheilussa ja sinne mahtuu noin 3500 katsojaa istumapaikoille. Katsomotiloissa on 200 paikkaa VIP-aitiossa, 600-paikkainen VIP-katsomo sekä saunallinen VIP-aitio. Harjoituskaukalot on suunniteltu jääurheilun harjoittelua varten. Myös junioripelien pelaaminen onnistuu harjoituskauloissa.

Tilat ja välineistö

  • Kilpailuhalli (Lappi Areena)
  • Kaksi harjoitushallia
  • Kuntosalit, kylpyläpalvelut ja kehonhuoltotilat

Jääkiekkoleirit

Jääkiekko on urheilulaji, jossa yhdistyvät vauhdikkaat tilanteet, mahtava tiimihenki sekä huipputehokas treeni. Jääkiekko on yksi vaativimmista urheilulajeista ja sen aktiivinen harrastaminen kehittää tehokkaasti niin aerobista kuntoa kuin koko kehon lihaksistoa. Varsinkin alakropan lihakset voimistuvat pelatessa ja harjoitellessa. Jääkiekko kehittää lisäksi reaktionopeutta, koordinaatiokykyä sekä kehon kykyä tuottaa räjähtävää voimaa. Jääkiekon intensiiviset ja nopeat tilanteet  vaativat fyysisen vahvuuden ohella myös tehokasta ajatustyöskentelyä. Jääkiekkoa treenatessa oppii myös äärimmäisen tärkeitä tiimityötaitoja.

Nyt jääkiekon harjoittelu ei ole koskaan ollut yhtä kivaa! Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää huippusuositut jääkiekkoleirit monen ikäisille, niin pojille kuin tytöille. Jääkiekkoleirien päiväohjelmat sisältävät mm. jääharjoittelua, pelejä, leikkejä, uintia ja muita oheisharjoitteita. Jokaisen leiriläisen henkilökohtaisten taitojen kehittäminen hauskalla ja inspiroivalla tavalla on yksi tavoitteistamme.

Kiekkoleirien päiväohjelmiin pääset tutustumaan tarkemmin leirien omilta sivuilta tai ajankohtaiset jääkiekkoleirit näet alta. Santasport järjestää leirejä yhteistyössä mm. Suomen Jääkiekkoliiton ja Rovaniemen Kiekon RoKin kanssa.

Lisätiedot


Juuso Nieminen

Jääkiekon lajivastaava

juuso.nieminen@santasport.fi

Puh. 050 409 7278

Lisätiedot


Jari Lempinen

SJL / aluepäällikkö

jari.lempinen@santasport.fi

Puh. 0400 692 785

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Suomen Jääkiekkoliiton Lapin alueen toimisto sijaitsee Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa. Järjestämme urheiluopistolla valmentajakoulutusta yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Lajileirit

Leiripaikaksi Santasportin ja Lappi Areenan ovat valinneet mm. Suomen A-maajoukkue, U20-maajoukkue sekä naisten maajoukkue. Kansainvälisistä maajoukkueista meillä ovat leireilleet mm. Norjan A-maajoukkue, Itävallan U20 ja Ruotsin naisten maajoukkue. Seurajoukkueista Santasportilla ovat vierailleet mm. Jokerit, Moskovan TsSKA, Kärpät, JYP, HPK sekä lukuisat juniorijoukkueet ympäri Pohjois-Suomea.

Kumppanuudet

Suomen Jääkiekkoliiton kanssa järjestämme yhteistyössä vuosittain Erkinjuntin Taitoleirin C-nuorille heinäkuussa ja Warrior Hockey School -jääkiekkoleirin F-D junioreille elokuun alussa. Räätälöimme monipuolisen leiripaketin juuri joukkueesi toiveiden mukaan. Leirit ja turnaukset toteutamme yhteistyössä Rovaniemen Kiekon kanssa.