Mäkihyppy & Yhdistetty

Lentämisen tunnetta Ounasvaaralla

Ounasvaaralla sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa mäkihypyn ja yhdistetyn harjoitteluun monipuoliset harjoitusmahdollisuudet pienellä alueella.

Erinomaiset olosuhteet talviharjoitteluun

Ounasvaaran mäkikeskuksessa on K6, K15, K25, K36, K64 ja K90 -hyppyrimäet, ja Santasportin tiloista löytyy kaikki, mitä oheisharjoitteluun voi kaivata. Täydellisesti varustellussa ja tehokkaasti ilmastoidussa suksienhuoltotilassa on voitelupöydät 22 henkilölle. Pöydistä löytyy pidikkeitä maastohiihto-, alppi- ja mäkihyppysukselle sekä lumilaudalle. Tila sopii hyvin myös voitelukoulutusten järjestämiseen.

Tilat ja välineistö

  • Ounasvaaran mäkikeskuksen hyppyrimäet
  • Monipuoliset tilat oheisharjoitteluun
  • Suksienhuoltotilat

Lisätiedot


Olli Muotka

Mäkihypyn ja yhdistetyn lajivastaava

olli.muotka@santasport.fi

Puh. 040 653 8779

Tulevat leirit

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Järjestämme Suomen hiihtoliiton valmentaja- ja ohjaajakoulutusta, sekä tekniikka ja voitelukoulutusta. Lapin Urheiluopistolla toimii hiihdon lajivastaavana ja asiantuntijana Janne Hyyppä. Syventäessään koulutustaan hiihtovalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämään Valmentajan ammattitutkinnon (VAT) koulutusohjelmaan.

Lajileirit

Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää laadukkaita lajileirejä ympäri vuoden. Huippu-urheilijaksi tähtääville nuorille järjestettävistä yläkoululeirityksistä nuori saa väylän harjoitella tavoitteellisesti koulunkäynnin ohella. Mukana tähtileireillä on myös tunnettuja urheilijoita, joilta voi saada vinkkejä ja motivaatiota omaan harjoitteluun.

Kumppanuudet

Santasport Lapin Urheiluopiston yhteistyökumppaneita mäkihypyssä ja yhdistetyssä ovat FinnJumping ry, Lapin Hiihto ry, Ounasvaaran Hiihtoseura ja Urheiluseura Rovaniemen Lappi ry