Suunnistus

Santasport sijaitsee keskellä loistavia suunnistus- ja ulkoilumaastoja. Ounasvaaran rinteet ja metsät tuovat mukavasti haastetta suunnistukseen, ja Lapin kesän yöttömän yön valossa otsalampun voi unohtaa. Viikoittaista suunnistustoimintaa Rovaniemellä ylläpitää Lapin Urheiluakatemian ja Ounasvaaran Hiihtoseuran suunnistajat. Hiihtosuunnistusrasteja avataan myös tarpeen mukaan.

Kiintorastit ja suunnistuspuistot

Ounasvaaran kiintorastit ovat auki läpi kesän. Karttoja saa urheiluopiston vastaanotosta. Myös suunnistuspuistoja ylläpidetään kesän aikana vaihtelevasti eri puolilla Rovaniemeä. Viikoittaista iltarastitoimintaa tarjoavat tiistai-iltaisin järjestettävät Ounasrastit.

Tilat ja välineet

  • Kiintorastit kesäkaudella
  • Hiihtorastit talvikaudella
  • Suunnistuspuistoja ympäri Rovaniemeä
  • Kattava valikoima suunnistuskarttoja

Lisätiedot


Janne Hyyppä

Hiihtolajien lajivastaava

janne.hyyppa@santasport.fi

Puh. 040 710 6357

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut.

Koulutustoiminta

Suunnistuskoulutuksen osalta Lapin Urheiluopistolla järjestetään ratamestari- ja kartoituskursseja sekä valmentaja- ja ohjaajakoulutusta.Parhaillaan kehitämme myös suunnistuksen alkeiskurssitoimintaa. Ajankohtaisten koulutustapahtumien osalta kannattaa seurata Lapin Suunnistuksen sivuja.

Lajileirit

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuoliset harjoittelu- ja leireilyolosuhteet eri lajien urheilijoille niin kesällä kuin talvellakin, vain 2km päässä Rovaniemen keskustasta. Seuroilla ja erilaisilla ryhmillä on mahdollisuus leireillä Lapin Urheiluopistolla ympäri vuoden.

Kumppanuudet

Santasport Lapin Urheiluopiston suunnistus tekee yhteistyötä Ounasvaaran hiihtoseuraen ja Lapin Suunnistuksen kanssa.