Voimistelu

Lapin Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset olosuhteet eri voimistelulajien harjoittelulle!

Kilpatason olosuhteet sekä välineistä löytyy miesten ja naisten telinevoimistelijoille, teamgym voimistelijoille, trampoliinivoimistelun harrastajille, joukkuevoimistelijoille sekä kilpa-aerobikkareille. Myös tanssillisen voimistelun ja akrobatiavoimistelun harrastajille pystymme tarjoamaan leiritys- / harjoitustilat.

Voimistelun keskus Lapissa

Lapin Urheiluopistolta löytyy monipuoliset harjoitustilat ja välineet useille eri voimistelulajeille. Tämän lisäksi käytössä on tanssistudioita, peilisaleja sekä voimaharjoittelu ja testausvälineistöä. Santasportin urheiluhalli soveltuu myös erinomaisesti kilpailujen järjestämiseen. Jos olet kiinnostunut järjestämään seuranne leirin Lapin Urheiluopistolla, ota rohkeasti yhteyttä!

Tilat ja välineistö

  • Telinevoimistelualue
  • Puomisali
  • Alueet ja kentät joukkuevoimisteluun, teamgymiin jne.
  • 4 isoa trampoliinia
  • Kuntosalit, kylpylä ja peilisalit oheisharjoittelua varten

Lisätiedot


Mervi Kumpuniemi

Voimistelun lajivastaava / Harrastetoiminnan vastaava

mervi.kumpuniemi@santasport.fi

Puh. 0400 127 516

Lajitiedot

Valmennustoiminta

Lapin Urheiluopistolta löytyy monipuoliseen harjoitteluun lisäksi urheiluhallin palvelut, kuntosaleja, peilisaleja sekä kylpyläpalvelut. Valmennuskeskus tarjoamia testausmahdollisuuksia löytyy monipuolisesti, mm. valojänis, inbody sekä staattiset ja esikevennetyt hyppytestit.

Koulutustoiminta

Mahdollisuuksien mukaan järjestämme erilaista voimistelun koulutustoimintaa yhteistyössä Suomen Voimisteluliiton kanssa. Syventäessään koulutustaan voimisteluvalmentajat voivat hakeutua Lapin Urheiluopiston järjestämään Valmentajan ammattitutkinnon(VAT) koulutusohjelmaan.

Lajileirit

Jos olet kiinnostunut järjestämään seuranne leirin Lapin Urheiluopistolla, ota rohkeasti yhteyttä joko suoraan myyntipalveluun tai lajivastaavaamme, Järjestämme vuosittain useita myös useita voimisteluleirejä, joissa valmentajina toimivat kansalliset huippumme!

Kumppanuudet

Santasport Lapin Urheiluopisto tekee yhteistyötä Suomen Voimisteluliiton ja paikallisen voimisteluseura Taipumattomat kanssa. Yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan järjestää koulutus- ja leiritoimintaa lajin harrastajille.