Hieronta / Fysioterapia

Rentoudu, kuntoudu, palaudu

Santa’s Fysio toimii apunasi sekä kuntoutuksessa että lihashuollossa tarjoamalla hierontapalveluita ja fysioterapiaa. Rentoudu, kuntoudu ja palaudu ammattilaisten osaavissa käsissä – omasta kehosta ja lihaksista on syytä pitää hyvää huolta.

Tehokasta helpotusta jumeihin ja lihasvaivoihin

Kärsitpä sitten toimistotyöntekijän jumeista tai urheilijan lihasvaivoista, meiltä löydät asiakkaan tarpeet huomioivat hieronta- ja fysioterapiapalvelut. Monipuoliset olosuhteet mahdollistavat fysioterapian niin altaassa, kuntosalilla kuin urheiluhallissakin. Tarjoamme kuntoutuspalvelut sekä terveydenhuollon lähetteellä että avoimina palveluina.

Opiskelijahierontaa edulliseen hintaan

Tiesitkö, että Lapin Urheiluopiston hierontaopiskelijat suorittavat harjoitushierontoja edulliseen hintaan? Hierontakurssin käyneet oppivat vähentämään liikunnan ja urheilun aiheuttamaa kuormitusta, ja ymmärtävät kehonhuollon merkityksen.

Kuinka löytää Santa’s Fysio?

Santa’s Fysion löydät rakennuksen alakerroksesta samalta käytävältä ryhmäliikuntatilojen kanssa. Helpoiten kuljet urheiluhallin sisäänkäynnistä: hallin aulasta portaat alas ja suoraan, Santa’s Fysio on käytävän oikealla puolella.

Varaukset ja aukioloajat

Fysioterapia ja hieronta

ma – pe klo 9 – 20

Opiskelijahieronta

ma – to klo 8 – 20

pe klo 10 – 14

Varaukset

Puh. 020 798 4264

Hieronta

Fysioterapia

Opiskelijahieronta

Hieronta

Niskat kipeänä? Lihakset kireinä? Vahva kokemuksemme liikunnallisessa ympäristössä varmistaa osaamisemme myös kinkkisimmissä lihasjumeissa.

Fysioterapia

Kun tulet fysioterapiaan, voit tutustua veloituksetta CMS Santasportin palveluihin. Omatoimista jatkokuntoutusta on myös helppoa jatkaa samoissa tiloissa.