Tyhypäivä

Työhyvinvointiin sijoittaminen on sijoitus yrityksesi tuottavuuteen

Tyhypäivä pitää sisällään rutkasti työhyvinvointia, roppakaupalla hyviä muistoja sekä kivaa tekemistä koko työporukalle! Samalla päivän aktiviteetit hiovat yrityksesi työntekijöiden kykyä tehdä yhteistyötä ja nauttia toistensa seurasta.

Tarjoamme yrityksille monipuolisia työhyvinvointipalveluja, joissa nautitaan liikunnan ilosta, etsitään oivalluksia, kehitetään työympäristöä ja vietetään rentoa yhdessäoloa. Samalla suuntaamme kohti parempaa työvirettä terveyden ja liikunnan parhaiden asiantuntijoiden opastuksella. Liikunta- ja hyvinvointikeskus Santasport Rovaniemellä tarjoaakin runsaasti tyhypäivä ideoita työporukalle, joten tule pitämään hauskaa kanssamme ja edistämään työhyvinvointianne!

 

Tutustu työhyvinvointipaketteihin

Lisätiedot


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin suunnittelemme kanssasi toiminnallisen, hauskan ja ikimuistoisen tyhypäivän! Kun jätät nyt yhteystietosi, me olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaksi henkilöä ajaa fatbikellä metsäisessä maisemassa.

Aktiviteetteja joka säälle ja vuodenajalle

Santasportilta löydät liikunnallisia aktiviteetteja vuoden kaikkina aikoina! Talvella luvassa on esimerkiksi maastoretkiä, murtomaahiihtoa tai lumikengillä kävelyä. Myös fatbike ajelu onnistuu vaikka vuoden ympäri! Muuten hauskaa tekemistä löytyy keilauksen, olympialaisten tai seinäkiipeilyn parista.

Kaksi naista polkee kuntopyörää spinning-tunnilla.

Hyvinvointitestit

Halutessaan yritykset voivat valita tyhypäivään myös toiveidensa mukaiset hyvinvointitestit aina kuntotesteistä, kehonkoostumismittauksiin, ravintovalmennuksiin ja hyvinvointiluentoihin saakka. Valikoimaamme kuuluvat myös liikunnalliset kokoukset, joiden avulla esimerkiksi innovointi sujuu entistäkin lennokkaammin!

Neljä kuntoilijaa nostaa kahvakuulaa.

Liikkumaan CMS liikuntaklubin jäsenyydellä

Yritykset voivat lisätä tyhypäivän ohjelmaan myös Crossfit ja CMS liikuntaklubin jäsenyydet, jolloin työntekijät pääsevät osallistumaan Santasportin laajaan liikuntavalikoimaan. Liikuntapalveluihin lukeutuvat myös kylpylä sekä keilaus.

Kaksi henkilöä liikkuu tandem-suksilla parkkipaikan yli Santasport työhyvinvointi-olympialaisissa.

Tyhy- ja virkistyspäivien hyvinvointipaketit

Monipuolisista yrityksille suunnatuista tyhy- ja virskistyspaketeista löytyy jokaiselle mieluista tekemistä. Pakettien avulla kun pääsette niin liikkumaan, nostattamaan tiimihenkeä kuin myös viettämään hauskaa ja toiminnallista virkistyspäivää!