Tykypäivä

Työntekijöihin sijoittaminen on samalla sijoitus yrityksesi tuottavuuteen

Onnistunut tykypäivä sisältää roppakaupalla työhyvinvointia ja mukavaa tekemistä, tuottaen samalla työporukalle ikimuistoisia hetkiä! Päivän aikana toteutetut aktiviteetit hiovat myös työntekijöiden kykyä toimia yhtenä tiiminä, saumattomalla yhteistyöllä.

Yrityksille tarjolla onkin erittäin monipuolisia työhyvinvointipalveluja, joiden parissa päästään nauttimaan liikunnan ilosta, tekemään uusia oivalluksia sekä kehittämään työympäristöä ja edistämään parempaa yhteistyötä. Kaiken kukkuraksi päivän aikana ehditään myös rentoutumaan ja nauttimaan yhdessäolosta. Terveyden ja liikunnan asiantuntijoiden opastuksella taas sukelletaan työvireyden maailmaan ja parannetaan arjen jaksamista. Liikunta- ja hyvinvointikeskus Santasport Rovaniemellä tarjoaakin yrityksille toinen toistaan parempia tykypäivä ideoita, joten tervetuloa viettämään hauskaa tykypäivää kanssamme ja edistämään työhyvinvointianne!

 

Työhyvinvointipaketit

Lisätiedot


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja suunnittele kanssasamme aktiivinen, ikimuistoinen ja koko työporukan hyvinvointia edistävä tykypäivä! Kun jätät meille lomakkeen kautta yhteystietosi, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaksi henkilöä ajaa fatbikellä metsäisessä maisemassa.

Aktiviteetteja vuoden jokaiselle päivälle

Santasportilta löydät liikunnallisia aktiviteetteja kaikkina vuoden aikoina! Talvisin voitte lähteä esimerkiksi maastoretkille, testaamaan murtomaahiihtoa tai lumikengillä kävelyä. Fatbike pyöräily taas onnistuu jopa vuoden ympäri! Rentoa aktiviteettia löytyy myös keilauksen, olympialaisten tai seinäkiipeilyn parista.

Kaksi naista polkee kuntopyörää spinning-tunnilla.

Hyvinvointitestejä

Yritykset voivat ottaa mukaan tykypäivän ohjelmaan myös erilaisia hyvinvointitestejä, kuten kuntotestejä, kehonkoostumismittauksia, hyvinvointiluentoja sekä ravintovalmennuksia. Tai voitte järjestää vaikkapa luovuuden liikkeelle laittavia liikunnallisia kokouksia!

Neljä kuntoilijaa nostaa kahvakuulaa.

CMS liikuntaklubin jäsenyydellä takaat liikunnan ilon

Tykypäivän ohjelmaan voidaan lisätä myös Crossfit ja CMS liikuntaklubin jäsenyys, jolloin työntekijät pääsevät osallistumaan Santasportin kaikille liikuntatunneille. Jäsenyyden avulla pääsette testaamaan myös kylpyläpalveluja sekä keilausta.

Kaksi henkilöä liikkuu tandem-suksilla parkkipaikan yli Santasport työhyvinvointi-olympialaisissa.

Hyvinvointipaketit tykypäiville

Yrityksille suunnatut tyky- ja virskistyspäiväpaketit ovat erittäin monipuolisia, jolloin jokaiselle ryhmälle löytyy varmasti mieluista tekemistä. Niiden avulla pääsee seikkailemaan liikunnan maailmaan, nostattamaan tiimihenkeä tai vaikkapa viettämään adrenaliinin makuista virkistyspäivää säästä tai vuodenajasta riippumatta!