Aukioloajat  |   Vastaanotto 020 798 4202   |   Myynti 020 798 4222

 

Seikkailupuisto Huima toivottaa tervetulleeksi kaikki seikkailijat Ounasvaaran luonnon keskelle! Huimasta löytyy myös Vauhti -polkuautopuisto, Pump Track-pyörärata, minigolfrata ja vuokralle fatbikeja sekä frisbeegolf-settejä.

Huima on koko perheen seikkailupuisto Rovaniemellä, Ounasvaaralla. Seikkailupuisto soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin ja se pitää sisällään 10 eri rataa. Huima on tarkoitettu kaikille seikkailullisista elämyksistä innostuneille ja siinä yhdistyvät kiipeily puiden lomassa, luonnosta nauttiminen sekä haasteiden voittamisen tuoma ilo ja innostus. Puiston puihin on rakennettu ekologisin menetelmin eritasoisia ratoja yhdestä metristä jopa seitsemän metrin korkeuteen. Puiden väleihin on kiinnitetty köysiä, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivetään ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla. Jokaisella radalla on useita mielenkiintoisia tehtäväpisteitä. Haastetta löytyy siis vaativallekin seikkailijalle.

Minimipituudet radoille:

Min. 140 cm seikkailijoille radat 3-10

Min. 125 cm seikkailijoille radat 3-7

Min. 110 cm - alle 125 cm seikkailijoille radat 2-3

Alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan ollessa mukana ja alle 18-vuotiailla pitää olla mukanaan huoltajan allekirjoittamana pelisääntölomake.

 

 

KAUSI 2019

Seikkailupuisto on myös erikseen auki varatuille ryhmille. Kysy lisätietoja myyntipalvelustamme: 020 798 4222 / sales(at)santasport.fi

AUKIOLOAJAT

Kauden 2019 aukioloajat julkaistaan pian!

 

HINNASTO

Liput kausi 2018
Peruslippu 24 €
Lapset ja nuoret (alle 15 v.) 21 €
Naperorata 12 €
 
Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 21 €
 
Muut liput
Fatbike 30 €/3h / 50 €/1pv / 30 € seuraava päivä
Polkuautot 5 €/kerta
Pump Track -rata 5 €/kerta (sis. vuokrapyörä ja kypärä) / 3 € omalla pyörällä
Minigolf-kierros 8 €/aikuinen / 5 €/lapsi / 22 €/perhelippu
Frisbeegolf 10 € + pantti (sis. 3kpl kiekkoja, ratakartan)
Kiintorastikartta 7 €

 

Huiman lippu sisältää alkuopastuksen sekä tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas). Kysy myyntipalvelusta tarjousta yli 10 henkilön ryhmälle / ryhmälle ajanvarauksella, ohjauksella ja tarjoiluilla.

Seikkailulipun ostaneille Santasportin muista päiväpalveluista (mm. keilaus, kylpylä) -20% alennus. Alennus lasketaan halvimmasta hinnasta. Koskee vain saman päivän aikana ostettuja lippuja.

Huimassa on myynnissä myös mm. limsaa, mehua, vettä, pientä purtavaa sekä makkaraa.
 
 

TURVALLISUUS JA SÄÄNNÖT

Lue seikkailupuisto Huiman turvallisuuteen liittyvistä asioista sekä tutustu puiston pelisääntöihin. Seikkailupuiston pelisäännöt voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä. Näin säästät aikaa ja pääset radalle joutuisasti.

Huomioithan, että tupakointi valjaat päällä on kiellettyä.

Turvallisuus ja rajoitukset

Huiman pelisäännöt (voit tulostaa ja tuoda tämän mukanasi valmiiksi täytettynä)

 

SEIKKAILIJAN VARUSTEET

Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Myös käsineet on hyvä olla mukana, mutta ne voi ostaa myös seikkailupuistosta. Kellot, sormukset, puhelimit ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen valjaisiin pukeutumista ja radalle menoa.

Lisätietoja:
puh. 020 798 4266

Löydät meidät myös Instagrammista