Välinevuokraamo

Vuokraa urheiluvälineet helposti

Rovaniemen kätevin välinevuokraamo löytyy Santasportilta! Ota mieleisesi välineet alle ja suuntaa suoraan Ounasvaaran luontoon! Meiltä löydät fatbiket, karvapohjasukset, ahkiot ja paljon muuta!

Urheiluvälineet ulkoliikuntaan

Santasportin välinevuokraamosta löydät välineet omatoimiseen ulkoiluun lähimaastoissa ja vähän kauempanakin. Vuokraamalla välineet meiltä olet jo valmiiksi Ounasvaaran mahtavien luontoreittien varrella, joten pääset aloittamaan retkesi suoraan pihaltamme!

Fatbikeilla kuljet Rovaniemen keskustaan silmänräpäyksessä tai metsäreittien keskelle ympäri vuoden nyt myös sähköavusteisena! Lumisen talven aikana karvapohjasukset, liukulumi- ja lumikengät vievät sinut seikkailulle kuvankauniille hangille Ounasvaaran siimekseen sekä vaaran päälle, josta avautuvat upeat maisemat koko kaupungin yli. Uusilla Fjellpulkenin ahkioseteillä myös lapset kulkevat näppärästi seikkailuissa mukana!

Vuokraa välineet kätevästi verkkokaupasta!

Voit vuokrata välineet nyt suoraan verkkokaupasta ja varmistaa näin saatavuuden halutulle päivälle. Välineet saat vuokraamosta.
Vuokraa välineet

ma - su
10:00 – 18:00

Yhteystiedot

Tiedustelut

vuokraamo@santasport.fi
puh. 040 151 2328

Ryhmävaraukset

sales@santasport.fi
puh. 020 798 4222

Näin löydät välinevuokraamon

Hinnasto

Kesäaktiviteetit

E-fatbike E90
alk. 60 €
E-fatbike E50
alk. 55 €
Fatbike (3h)
alk. 32 €
Kävelysauvat (8h)
8 €
Frisbeegolf-setti (3 kiekkoa, kartta + tuloskortti)
10 €

Vuokrausmahdollisuudet: 3 tuntia / 1 päivä / lisäpäivät. Katso kaikki hinnat verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaan

Liiku ympäri vuoden

Frisbee-golf maali metsässä.

Kiireetöntä yhdessäoloa

Nauti kiireettömästä yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa esimerkiksi pelaamalla frisbeegolfia luonnossa. Meiltä saat kätevästi niin kiekot, kartat kuin tuloskortitkin.

Kaksi henkilöä ajaa fatbikellä metsäisessä maisemassa.

Vauhdikkaita seikkailuja

Viiletä maastoissa pyörät suhisten kesät talvet laadukkailla fatbikeillamme, joita on saatavilla nyt myös sähköavusteisina.

Lähikuva hiihtäjän suksista ladulla.

Liiku luonnossa

Ounasvaaran luonnosta voit nauttia sekä kesällä että talvella. Kun lumi peittää maat ja mannut, voit vuokrata meiltä välineet esimerkiksi maastohiihtoon, liukulumi- tai lumikenkäilyyn.

Laaja välinevalikoima

Välinevuokraamossamme on laaja valikoima ulkoliikuntaan soveltuvia välineitä aina lapsia kuljettaviin ahkiosetteihin asti.

Lisätietoja vuokravälineistä