Kumppanien palvelut

Ammattitaitoista hierontaa ja fysioterapiaa

Santasportin kumppanina toimii sekä hieronta- että fysioterapiapalveluita tarjoavia toimijoita. Rentoudu, kuntoudu ja palaudu ammattilaisten osaavissa käsissä, Santasportilla.

Santa`s fysio

Tehokasta helpotusta jumeihin ja lihasvaivoihin

Kärsitpä sitten jumeista tai lihasvaivoista, Santa’s Fysiolta löydät asiakkaan tarpeet huomioivat hieronta- ja fysioterapiapalvelut. Santasportin olosuhteet mahdollistavat fysioterapian niin altaassa, kuntosalilla kuin urheiluhallissakin. Kuntoutuspalveluja on tarjolla sekä terveydenhuollon lähetteellä että avoimina palveluina.

Opiskelijahierontaa edulliseen hintaan

Santasport Lapin Urheiluopiston hierojaopiskelijat suorittavat harjoitushierontoja edulliseen hintaan. Hierontakurssin käyneet osaavat lievittää liikunnan ja urheilun aiheuttamaa kuormitusta, ja ymmärtävät kehonhuollon merkityksen.

Kuinka löytää Santa’s Fysio?

Santa’s Fysion löydät päärakennuksen alakerrasta samalta käytävältä ryhmäliikuntatilojen kanssa. Helpoiten kuljet urheiluhallin sisäänkäynnistä: hallin aulasta portaat alas ja suoraan, Santa’s Fysio on käytävän oikealla puolella.

Aukioloajat

Hieronta ja fysioterapia
ma - pe 9 – 20
Opiskelijahieronta
ma - to 8 – 20 & pe 10 – 14

Varaukset

Puh. 020 798 4264

NETTIAJANVARAUS


Terveystalo Rovaniemi Liikuntaklinikka

Kaikki liikkuu, me huollamme

Kaikki ihmiset liikkuvat – toiset enemmän, toiset vähemmän. Terveystalo Rovaniemi Liikuntaklinikan toimipisteeltä saat asiantuntevaa ja tehokasta fysioterapiaa sekä hierontapalveluja liikuntataustastasi riippumatta. Asiantuntijat pystyvät tarvittaessa ohjaamaan asiakkaan myös erikoislääkäripalveluiden pariin.

Liikuntaklinikalta löydät myös LymphaTouch- ja Shockwave -laitehoidot.

Kuinka löytää Terveystalo Rovaniemi Liikuntaklinikka?

Terveystalo Rovaniemi Liikuntaklinikan löydät Santasportin valmennuskeskuksen tiloista (ent. Kammi 1).

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum ja ePassi.

 

Aukioloajat

ma - to
8:00 – 20:00
pe
8:00 – 18:00
la
9:00 – 15:00

Varaukset

Ajanvaraus 24/7, puh. 030 6000

NETTIAJANVARAUS


Comeback Center

Ylivertaista urheiluvammojen kuntoutusta

Comeback Center auttaa kuntoutumaan vaikeistakin vammoista yksilöllisesti laaditun tehokuntoutusohjelman avulla. Suomen parhaimmistoon kuuluvien ammattilaisten ja monipuolisten tilojen avulla kuntoutuja voi keskittyä olennaiseen – palaamaan takaisin suorituskykynsä huipulle.

Kuntoutuksen monipuolista asiantuntijatiimiä täydentää Suomen menestynein alppihiihtäjä Tanja Poutiainen-Rinne.

Kuinka löytää Comeback Center?

Comeback Centerin löydät Santasportin valmennuskeskuksen tiloista (ent. Kammi 1).

 

Ota yhteyttä

info@comebackcenter.fi
puh. 040 060 2711


Hieronta

Niskat kipeänä? Lihakset kireinä? Vahva kokemuksemme liikunnallisessa ympäristössä varmistaa osaamisemme myös kinkkisimmissä lihasjumeissa.

Fysioterapia

Kun tulet fysioterapiaan, voit tutustua veloituksetta CMS Santasportin palveluihin. Omatoimista jatkokuntoutusta on myös helppo jatkaa samoissa tiloissa.