Virkistyspäivät

Yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeä osa työhyvinvointia

Vietä sportisti parempi työpäivä Santasportilla! Virkistyspäivänä pääset nauttimaan liikunnan ilosta, yhdessä olemisesta ja rentoutumisesta yhdessä työkavereidesi kanssa!

Tiimissä on voimaa

Virkistyspäivät sisältävät roppakaupalla mukavaa tekemistä hyvinvoinnin parissa. Liikunnalliset aktiviteetit hiovat työntekijöiden kykyä toimia yhtenä tiiminä ja opettavat kannustamista sekä palautteen antoa.

Me Santasportilla olemme liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisia, joten osaamme suunnitella toinen toistaan hauskempia virkistyspäiviä juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin!

Esimerkkiaktiviteetit

 • Yhteistoiminnalliset tiimitehtävät

  Yhteistoiminnalliset tiimitehtävät koostuvat erilaisista päättelytehtävistä sekä liikunnallisista toimintatehtävistä. Tehtävissä tarvitaan tiedollisia ja taidollisia kykyjä sekä ryhmätyöskentelyä. Toiminta sopii lähes kaiken ikäisille ja kuntoisille, eikä ole erityisen fyysistä.

  Tutustu lisää

 • Santasport olympialaiset

  Santasportin leikkimielisissä olympialaisissa nauru raikaa ja tyyli on vapaa! Nämä kisat eivät sisällä hikeä, tuskaa, saati kyyneliä. Lajeissa kisaillaan pienryhmissä tarkkuutta, koordinaatiota sekä pelisilmää vaativissa tehtävissä. Rasteilla voi olla muun muassa suon ylitystä tai aikamatka.

  Tutustu lisää

 • Fättäreillä vaaralle

  Tässä aktiviteetissa hyppäämme fatbiken eli läskipyörän selkään ja suuntaamme Ounasvaaran upeaan luontoon ja sen mahtaviin maisemiin. Retki sopii kaikentasoisille pyöräilijöille. Ohjaajan johdolla kuljetaan turvallisia ja sopivan haastavia reittejä pitkin. Tarkempi reitti sovitaan asiakasryhmän ja olosuhteiden mukaan.

  Tutustu lisää

 • Ryhmäseikkailu Huimassa

  Järjestämme työporukoille omia seikkailuhetkiä Seikkailupuisto Huimassa myös normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Huiman seikkailun lisäksi aktiviteetin oheen voi lisätä esimerkiksi ruoka- ja juomatarjoiluja tilausravintola Havukkakodalla sekä muita aktiviteetteja.

  Tutustu lisää

Kysy lisää


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Tutustu myös