Kokouspalvelut

Vietä inspiroiva kokouspäivä Santasportilla

Santasportilla järjestät liikunnallisen ja aivonystyröitä aktivoivan kokouspäivän käden käänteessä. Tarjoamme räätälöityjä sekä valmiita ohjelmia kokouspäivän vauhdittamiseksi. Kokoustiloja on saatavilla myös ilman ohjelmaa.

Kun kyseessä on pitkä ja tärkeä kokous, on oleellista luoda päivästä innostava tapahtuma. Rytmittämällä kokouspäivää liikunnalla ja yhteisellä tekemisellä, tunnelma rentoutuu ja uusia ajatuksia syntyy kuin itsestään.

Meiltä saat myös maittavat ruokatarjoilut kokouspäivien lomaan.

Kokoustilat

Tutustu

Kokous Havukkakodassa

Tilausravintola Havukkakota tarjoaa lappilaista twistiä kokoukseen. Sen viihtyisässä ja tunnelmallisessa ilmapiirissä on mielekästä kokoontua yhteisten asioiden ympärille. Tämä kokous ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Havukkakota on peruslämmin puukota, jonne mahtuu helposti 35 henkeä kokoustamaan ja ruokailemaan. Kota on sisältä avara viihtyisä ja sen sydämenä toimii suuri tulisija. Kodassa on myös wc.t. Kokousväkenne saapuessa kodassa odottavat valmiina perus AV-laitteet, lehtiöt ja kynät. Tarvittaessa teitä opastetaan taulutelevision käyttöön. Kotaisäntämme Harri valmistaa teille maittavat tarjoilut.

Kokouspaketti

Santasportilla järjestät niin pienemmän kuin suuremmankin porukan kokouspäivän. Kokoustiloja 10 hengen tiloista aina 100 henkilön auditorioon. Tilat on varustettu nykyaikaisilla AV -laitteilla. Käytössänne on mm.videotykki, fläppitaulu sekä äänentoistolaitteisto. Pienempien kokoustilojen tuolit ja pöydät on mahdollista järjestää teidän toiveenne mukaisesti. Lisäksi Kahvitori tarjoaa maukkaat kokoustarjoilut päivän oheen.  

Ota yhteyttä

Yhteydenotto

Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222