Usein kysyttyä

Tälle sivulle olemme koonneet vastaukset meiltä useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et löytänyt vastausta omaan kysymykseesi, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse info@santasport.fi tai puhelimitse puh. 020 798 4202.

 • Miten pääsen Santasportille?

  Santasportille on hyvät kulkuyhteydet niin autolla, julkisella liikenteellä kuin kävely- ja pyöräteitäkin pitkin. Linja-autoista linja 5 kulkee Keskusta – Ounasrinne – Keskusta väliä päivittäin, ja pysähtyy Porokadun linja-autopysäkillä noin 200 metrin päässä Santasportista. Tarkista linja-autojen reitit ja aikataulut Linkkarin nettisivuilta.

  Automatka keskustasta Santasportille (2 km) taittuu noin 5 minuutissa. Kävellen matkassa menee noin 15 minuuttia, ja pyöräillen vajaa 10 minuuttia.

  Lentokenttä – Santasport sekä Joulupukin Pajakylä – Santasport välimatka on noin 9 km.

 • Missä on Santasportia lähin ruokakauppa?

  Lähimpään ruokakauppaan, K-Supermarket Ounasvaaraan, on 650 metriä. Samaisesta rakennuksesta löydät myös pizzerian, R-Kioskin sekä apteekin. Pääset kaupan pihalle helposti laskemalla Santasportilta vain mäen alas.

 • Onko Santasportilla maksuttomat parkkipaikat?

  Kyllä on. Asiakkaiden pysäköintipaikat Santasportilla ovat maksuttomia, mutta aikarajoitteisia. Pysäköintikiekolla saat pysäköidä ajoneuvosi pysäköintipaikoille kolmeksi (3) tunniksi. Mikäli olet pidempiaikaisen pysäköinnin tarpeessa, käänny vastaanottomme puoleen, puh. 020 798 4202. Kiekkopaikat on osoitettu pihalla liikennemerkein.

  Paikoitustilaa löytyy Santasportin päärakennuksen vierestä Hiihtomajantien puolelta, Ounashallin puolelta sekä Lappi Areenan parkkialueelta.

 • Olen unohtanut/hukannut tavarani Santasportille. Mistä voin kysellä löytötavaroita?

  Ensisijaisesti löytötavaroita voit kysellä meidän vastaanotostamme. Mikäli tavaraasi ei sieltä löydy, ota yhteyttä Rovaniemen löytötavaratoimistoon. Säännöllisin väliajoin vastaanottoomme kerääntyneet löytötavarat toimitetaan sinne.

 • Mistä voin ostaa lipun kylpylään, urheiluhalliin tai kuntosalille?

  Lippuja palveluihimme voit ostaa meidän vastaanotostamme. Meillä on tarjolla lippuja aina kertalipuista vuosikortteihin. Vastaanottomme on avoinna päivittäin klo 6:00 – 22:00. Näin pystyt ostamaan kätevästi lipun vaikkapa heti aamu-uintiin tai aamusalille. Voit ostaa myös liikuntaklubille päiväpassin vastaanotosta, päiväpassiin sisältyy liikuntaklubin kuntosalin käyttö, ryhmäliikuntatunnit sekä kylpylä.

  Hinnasto

 • Mistä voin ostaa lipun Seikkailupuisto Huimaan?

  Seikkailupuisto Huimaan voit ostaa liput joko ennakkoon verkkokaupasta tai vaihtoehtoisesti paikan päältä Huimasta. Huiman edustalta löytyy pieni toimistorakennus, jossa on lipunmyynti puiston aukioloaikoina.

 • Miten pääsen sisäliikuntapuisto Funparkiin?

  Sisäliikuntapuisto Funpark on tällä hetkellä vain Santasportilla majoittuvien sekä erikseen varattavien tilaisuuksien, kuten synttäreiden käytössä. Funpark ei siis ole tällä hetkellä yleisökäytössä.

  Tutustu Funpark-synttäreihin tästä.