Lapset ja nuoret

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa liikunnan iloa kaiken ikäisille!

Olivatpa kyseessä sitten viikoittain pyörivät liikuntaryhmät tai mieleenpainuvat leirit, Santasportilla liikunnan ilo peilautuu lasten ja nuorten silmistä!

Leirit

Kurkkaa myös leiritarjontamme!

Lasten leirit

Santasportin leirit ovat monipuolista ja hauskaa tekemistä kaikille 7-13 -vuotiaille. Järjestämme kausittain Taito- & tramppa-, Taito & -parkour sekä  Action Camp -leirejä. Ohjelmissa huomioidaan vuodenaika  sekä vaihtuvasti ohjelmissa mm. sirkustelua, seinäkiipeilyä, temppuilua temppuradalla, tramppahyppyjä, keilausta, frisbeegolfia ja kaikkea muuta kivaa yhdessä liikkuen sekä sisällä että ulkona. Leiriläiset pääsevät myös funparkkiin sekä kylpylään polskimaan. Tutustu leirikohtaisiin ohjelmiin tuotekorteista.

Lasten leirit

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuki

SOS-Lapsikylä tukee haasteellisessa elämäntilanteessa olevia perheitä lasten harrastuskustannuksissa. Harrastustukea suunnataan erityisesti niille lapsille ja nuorille (7–17-v.), joille harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Harrastustuki vähentää heikoimmassa asemassa olevien perheiden lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä. Santasport on mukana tekemässä lasten ja nuorten harrastusunelmista totta.

Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin. Ensisijaisesti tukea myönnetään koulukuraattorin tai perhesosiaalityöntekijän kautta tulleisiin hakemuksiin ja mahdollisuuksien mukaan myös perheen itsenäisesti tekemiin hakemuksiin. Lisätietoja harrastuesta osoitteessa: www.unelmista.fi ja unelmista@sos-lapsikyla.fi