Buusti Lounge & Deli

Herkkuja pieneen ja vähän isompaankin nälkään

Keilahallin yhteydessä olevasta Buusti Lounge & Delistä löydät monipuolisia ruokailu- ja välipalavaihtoehtoja arjen keittolounaista kausittain vaihtuvaan grillimenuun. Ravintolalla on anniskeluoikeudet.

Tutustu Buustin monipuoliseen grillimenuun

Buustin grillimenusta löydät muun muassa erilaisia burgereita, kebabia sekä muita vaihtoehtoja nälän ja janon sammuttamiseksi. Menu avautuu uuteen välilehteen.

Grillimenu

Aukioloajat

ma
10:00 – 18:00
ti - la
10:00 – 20:30
su
10:00 – 18:00

Keittiö suljetaan 1h ennen sulkemisaikaa.

Herkullisia hetkiä päivään

Keilaaja nostaa keilapallon linjastolta.

Ruokatauko keilauksen lomassa

Yllättikö nälkä kesken keilauksen? Buustin grillimenusta löytyy jokaiselle jotain, pidä siis paussi ja nauti herkullinen lounas tai eväshetki porukalla.

Ravintola Buustin aamupala: smoothie, ruisleipä, kahvi, banaani ja mandariini.

Välipalaherkut

Buustin välipalavalikoimasta nappaat mukaasi esimerkiksi tuoreen smoothien, täytetyn leivän, hedelmiä, tai vaikkapa leivonnaisen ja kupposen kahvia.

Grillimenu

Buustin grillimenusta löytyy vaihtoehtoja kaikenkokoiseen nälkään. Listalla on tarjolla annoksia aina salaateista hampurilaisiin. Grilli avataan ma-pe klo 14:00 ja la-su klo 11:00.

Buustin päivän keitto.

Päivän keitto

Buusti tarjoaa myös maukkaan päivän keiton maanantaista perjantaihin klo 11:00-14:00 välisenä aikana. Keittolounaaseen kuuluu lisäksi salaattipöytä, leipä ja levite, vesi sekä kahvi. Keittolounaan hinta on 9,50 €.