Majoitus ja ravintolat

Hyvinvointia laadukkaalla levolla ja ravinnolla

Varaa majoitus

Kun etsit majoitusta Rovaniemeltä, käänny Santasportin puoleen! Meillä lepäät viihtyisissä Sporthotel -huoneissa sekä tyylikkäissä ja rauhallisissa Apartment Hotelin huoneistoissa. Ravintolamme täydentävät vierailukokemuksesi, olitpa sitten lomalla, urheilemassa tai opiskelemassa!

Tarjoamme kaiken mitä aktiiviseen oleskeluun tarvitset

Santasport tarjoaa mahtavat puitteet loman, työmatkan tai vaikkapa lajileirin viettoon. Majoittumalla Santasportilla sinulla on käytössäsi monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet, kaikki samassa pihapiirissä! Meillä pääset virkistäytymään ja rentoutumaan huoletta!

Ainutlaatuinen Ounasvaaran luonto avautuu eteesi vain oven avauksella, ja maisemia pääset ihastelemaan helposti vuokravälineidemme kera. Yöpyessäsi meillä, voit aloittaa päiväsi esimerkiksi aamu-uinnilla tai buukata itsellesi hieronnan ja nauttia sen jälkeen maittavista aterioista. Meillä on helppo nauttia aktiivisesta oleskelusta!

Meillä Santasportilla olet kaupungin sykkivän sydämen ja lappilaisen luonnon rauhan keskipisteessä – vuoden jokaisena päivänä!

Meillä majoittuvien edut

Edut ovat voimassa vapailla yleisövuoroilla ja ovat kausiluonteisia.

Majoituksemme

Ravintolamme

Lähialueella paljon maksutonta puuhaa monen ikäiselle.

Santasportin pihapiiristä lähtee mahtavat maastot ja reitistöt vapaamuotoiseen retkeilyyn ja pyöräilyyn. Ulkoilmasta voit nauttia myös treenin merkeissä maksuttomalla ulkokuntosalilla. Alueella on myös leikkipaikkoja perheen pienimmille.

Tutustu myös

Meiltä myös vuokravälineet lomasi iloksi!