Perustutkinnot

Kolme perustutkintoa liikunnan parissa

Lapin Urheiluopisto on erikoistunut liikunnan turvallisuuteen ja luontoliikuntaan. Koulutustoimintamme peruskiviä ovat toisen asteen liikunta-alan tutkinnot sekä liikunnallinen lisä- ja täydennyskoulutus eri alojen ammattilaisille. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti – valitse itsellesi sopivin.

Lapin Urheiluopisto

Lapin Urheiluopistossa on mahdollista suorittaa kolme toisen asteen ammatillista perustutkintoa, jotka avaavat laaja-alaisen ikkunan liikunnan ja vapaa-ajan ohjaustehtäviin. Liikunnanohjauksen perustutkinto opettaa suunnittelemaan ja toteuttamaan liikunnallisia kokonaisuuksia erilaisille kohderyhmille. Tanssialan perustutkinto valmistaa ammattitanssijaksi sekä muihin tanssin alan tehtäviin. Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto mahdollistaa työn esimerkiksi nuoristotiloissa, järjestöissä sekä erilaisissa projekteissa, joissa luodaan mahdollisuuksia harrastus- ja vapaa-aikatoiminnalle.

Lapin Urheiluakatemia

Olemme osa Lapin Urheiluakatemiaa, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Lue lisää urheiluakatemian omilta sivuilta

Lisätiedot


Taina Tuomitie

Opintosihteeri

education@santasport.fi

Puh. 020 798 4205