Saavutettavuus ja turvallisuus

Aktiivista elämää kaikille turvallisessa ympäristössä

Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa on huomioitu esteettömyys, ja saatavilla on myös monipuolisesti apuvälineitä useisiin liikuntalajeihin. Määrittelemällämme turvallisuuspolitiikalla pyrimme kehittämään alueen kokonaisvaltaista turvallisuutta pitkäjänteisesti.

Turvallisuus

Meillä Santasport Lapin Urheiluopistolla turvallisuuden huomioiminen on keskeisessä asemassa talon päivittäisissä toiminnoissa. Pyrimme vaikuttamaan Santasport Lapin Urheiluopiston kokonaisvaltaisen turvallisuuden kehittämiseen ja aktiiviseen tapaturmien sekä onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kohdalla.

Pyrimme vaikuttamaan paitsi henkilöstömme, myös muiden käyttäjien asenteisiin ja toimintatapoihin. Pitämällä huolta yhdessä toimintaympäristömme ja -tapojemme turvallisuudesta sekä huomioimalla toisemme suorituspaikoilla sekä kiinteistön muissa tiloissa, voimme yhdessä vaikuttaa turvallisuutemme edistämiseen.

 • Esteettömyys

  Santasport Lapin Urheiluopistolla on huomioitu myös liikuntarajoitteiset, joten meillä pääset liikkumaan esteettömästi.

  Monimuotoisen kiinteistömme jokaisesta kerroksesta löytyy invavarustellut wc:t sekä tilavat hissit liikkumisen helpottamiseksi kerrosten välillä.

  Liikuntarajoitteisilla on mahdollisuus saada kauttamme tarvittaessa käyttöön myös erilaisia apuvälineitä, kuten pyörätuoli, suihkupyörätuoli, suihkutuoli tai rollaattori. Kylpylän puolella käytettävissä on myös allashissi, joka voidaan laskea altaaseen suihkupyörätuolin kanssa.

  Majoittumiseen Santasportilla on kustomoitu muutamia invavarusteltuja Sporthotel -huoneita, jotka on sijoitettu vastaanottokerrokseen lähelle pääkäytäviä.

 • Tietosuojaselosteet

  Tästä linkistä löydät sekä REDU-konsernin, Santasport Lapin Urheiluopiston että Santasport Finland Oy:n tietosuojaselosteet siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.

  Tietosuojaselosteet

Lisätiedot


Oula-Matti Peltonen

Kouluttaja, Turvallisuusasiantuntija, LEO-koulutus, Skipatrol

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 754 7613