Saavutettavuus ja turvallisuus

Aktiivista elämää kaikille turvallisessa ympäristössä

Santasport Lapin Urheiluopiston tiloissa on huomioitu esteettömyys, ja saatavilla on myös monipuolisesti apuvälineitä useisiin liikuntalajeihin. Määrittelemällämme turvallisuuspolitiikalla pyrimme kehittämään alueen kokonaisvaltaista turvallisuutta pitkäjänteisesti.

Turvallisuus

Meillä Santasport Lapin Urheiluopistolla turvallisuuden huomioiminen on keskeisessä asemassa talon päivittäisissä toiminnoissa.  Pyrimme vaikuttamaan Santasport Lapin Urheiluopiston kokonaisvaltaisen turvallisuuden kehittämiseen ja aktiiviseen tapaturmien ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn niin asiakkaittemme kuin henkilöstömmekin kohdalla.

Pyrimme vaikuttamaan paitsi henkilöstömme, myös muiden käyttäjien asenteisiin ja toimintatapoihin. Pitämällä huolta yhdessä toimintaympäristömme ja -tapojemme turvallisuudesta sekä huomioimalla toisemme suorituspaikoilla sekä kiinteistön muissa tiloissa voimme yhdessä vaikuttaa turvallisuutemme edistämiseen.

Santasportilla on huomioitu, myös liikuntarajoitteiset ja apuvälineet saa käyttöönsä vastaanotosta. Apuvälineitä ovat: suihkupyörätuoli, pyörätuoli ja rollaattori.

Lisätiedot


Oula-Matti Peltonen

Kouluttaja, Turvallisuusasiantuntija, Luontoelämysohjaus, Skipatrol

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 754 7613

Tietosuojaselosteet

Miten käsittelemme henkilötietojasi?

Lue lisää tietosuojaselosteesta

Tästä linkistä löydät REDU-konsernin sekä  Santasport Lapin Urheiluopiston että Santasport Finland Oy:n tietosuojaselosteet.


Ongelmatilanteessa

Santasportin asiakkaat, seurat ja yhteistyökumppanit.

Pyrimme parantamaan poikkeuksellisen ajan tiedonkulkua.  Voit laittaa Santasportin tilojen käyttöön ja ryhmien turvallisuuteen korona-aikana liittyvät kysymykset ja huomiot osoitteeseen: huoli@santasport.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat kertoa ongelmatilanteista!

Mikäli sinulla on jotain koronaan liittyvää huolta tai kysymystä ole yhteydessä opettajaasi/esimieheesi tai laita viestiä p: 040 778 3419/Tiina Karisaari, turvallisuuspäällikkö. Halutessasi voit tehdä myös turvallisuusilmoituksen redu.fi/turvallisuus- sivulta.

Seuraamme koronavirustilannetta päivittäin ja toimimme maan hallituksen, kuntien ja terveysviranomaisten antamien ohjeistuksen mukaisesti. REDUssa päätöksiä tehtäessä etusijalla ovat sekä opiskelijoiden että henkilökunnan terveys. Olemme valmiita tekemään tarvittaessa nopeita toimenpiteitä tilanteen muuttuessa.

Opiskelijoiden ja henkilökunnan on syytä seurata tiedotusta mahdollisten muutosten osalta.