Liekki-valmennus

Sytytä hyvinvoinnin kipinä ja anna liekin roihuta!

Santasportin Liekki-hyvinvointivalmennukset sparraavat sinua liikunnan ja hyvinvoinnin kipinän sytyttämisessä kohti säännöllisempää arkea ja toimintakykyistä kehoa. Liekki-valmennukset soveltuvat yhtä lailla sekä yrittäjille, yritysjohdoille että työporukoille.

Lisää toimintakykyä säännöllisyydellä

Me Santasportilla autamme sinua kuoppaamaan epämiellyttävät ajatukset kuntoilun aloittamista tai sen lopahtamista vastaan. Tehdään yhdessä kuntoilun aloittamisesta mielekästä, monipuolista ja etsitään sinulle oikea rytmi edistää hyvinvointia. Liekki-valmennuksista saat energiat kaakkoon helposti ja yksinkertaisesti!

 • Selkeät tavoitteet ja toimintamallit
 • Suuret hyödyt töihin ja vapaa-aikaan
 • 4kk valmennusjakso

Valmennuksen kesto ja hinta

Kesto

4 kuukautta

Hinta

Alkaen 145€ / hlö / kk

Liekki-valmennusryhmät

Ryhmät eri lähtötilanteisiin

 • Liekki Startti

  Liekki Startti sopii henkilöille, jotka painivat reippailemaan lähdön sekä kuntoilun aloittamisen tai sen lopahtamisen kanssa. Starttiryhmästä saat monia positiivisia vaikutuksia elämääsi.

  Ryhmän tavoite

  Liekki Startin tavoiteena on liittää sinulle sopiva kuntoilu osaksi arkea. Ryhmässä totutellaan säännölliseen harjoitteluun, monipuolisuuteen sekä perusliikkeiden oikeaoppisiin tekniikoihin, joilla rakennat itsellesi vahvan ja toimintakykyisen kehon.

  Fyysisten muutosten lisäksi valmennus kohentaa yleistä olotilaasi, joka näyttäytyy lisääntyneenä energian määränä sekä mielen virkeytenä. Uuden oppiminen ruokkii myös sisäistä motivaatiotasi ja rakentaa hyvää ja tervettä itsetuntoa.

  Valmennuksen sisältö

  • 2 ohjattua treeniä viikossa
  • Treenien päätteeksi talon tarjoama tuoresmoothie
  • InBody-kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa
  • Verenpainemittaus

  Treenien sisältö

  Tiistaisin klo 7:45–8:45 ohjattu kuntosalitreeni

  Tiistaisin treenataan aina ohjatusti kuntosalilla monipuolisten ja innostavien ohjelmien mukaisesti. Treenin päätteeksi ja palautumisen edistämiseksi nautitaan talon oma tuoresmoothie. Näin saamme harjoituksista hyödyn irti ja kehossa alkaa tapahtua kuntoa kohottavia prosesseja. Samalla opettelemme harjoittelemaan kokonaisuudessaan oikein.

  Torstaisin klo 7:45–8:45 ohjattu kehonhuolto/kestävyystreeni

  Torstaisin lisätään liikkuvuutta kehonhuollon merkeissä erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Lisäksi monipuolistamme treenejä esimerkiksi vesi-, kestävyys- sekä yhdistelmätreeneillä. Santasportin olosuhteet mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen kokeilun yhdessä ryhmän tarpeiden ja tuntemusten mukaan.

 • Liekki Jatko

  Liekki Jatko on tarkoitettu henkilöille, jotka kaipaavat treeneihin lisää monipuolisuutta, rytmiä tai vaihtelevuutta. Jatkoryhmä tarjoaa tukea myös niille, joilla liikunnan harrastaminen on syystä tai toisesta lopahtanut, ja yksin on haastavaa aloittaa harrastamista uudelleen.

  Ryhmän tavoite

  Liekki Jatkon tavoitteena on parantaa toiminta- ja suorituskykyäsi, lisätä liikkuvuutta sekä kohentaa koko kehon ryhtiä lihaskuntoharjoittelun keinoin. Ryhmässä liikutaan omaksi parhaaksi -ajatuksella, huumorin säestämänä ja ennen kaikkea hyvässä seurassa.

  Ryhmässä opetellaan treenaamisen lisäksi myös palautumaan sekä seuraamaan omaa rasitusta nousujohteista kehitystä palvelevasti.

  Valmennuksen sisältö

  • Parillisina viikkoina 2 ohjattua treeniä viikossa
  • Parittomina viikkoina 1 ohjattu treeni + 1 omatoimitreeni
  • Treenien päätteeksi talon tarjoama tuoresmoothie
  • InBody-kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa
  • Kestävyyskuntotesti, polkupyöräergometritesti, verenpainemittaus

  Treenien sisältö

  Tiistaisin klo 6:30–7:30 kuntosalitreeni

  Tiistaisin treenataan kuntosalilla monipuolisten ja vaihtelevien ohjelmien mukaisesti. Ohjelmat tähtäävät kehon arkiseen ja hyvään suorituskykyyn yksinkertaisilla sekä tehokkailla liikkeillä. Treenin päätteeksi ja palautumisen edistämiseksi nautitaan talon oma tuoresmoothie. Näin saamme harjoituksista hyödyn irti ja kehossa alkaa tapahtua kuntoa kohottavia prosesseja.

  Torstaisin klo 6:30–7:30 kehonhuolto/kestävyystreeni

  Torstaisin lisätään liikkuvuutta kehonhuollon merkeissä erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Lisäksi monipuolistamme treenejä esimerkiksi vesi-, kestävyys- sekä yhdistelmätreeneillä. Santasportin olosuhteet mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen kokeilun yhdessä ryhmän tarpeiden ja tuntemusten mukaan.

  *Jatkoryhmässä parillisina viikkoina molemmat harjoitukset ovat ohjattuja. Parittomina viikkoina toinen harjoituksista on ohjattu ja toinen omatoimitreeni.

 • Liekki Startti (naisille)

  Naisille suunnattu Liekki Startti sopii mainiosti henkilöille, jotka kamppailevat kuntoilun aloittamisen kanssa tai taustalla on epämiellyttäviä kuntoilukokemuksia, jotka haastavat liikunnan jatkamista.

  Ryhmän tavoite

  Liekki Startin tavoitteena on lopettaa jojoilut ja saada aikaan pysyvää elinvoimaisuutta liittämällä sinulle sopiva kuntoilu osaksi arkeasi. Ryhmässä totutellaan säännölliseen ja yksinkertaiseen harjoitteluun, monipuolisuuteen sekä perusliikkeiden oikeaoppisiin tekniikoihin, joilla rakennat itsellesi vahvan ja toimintakykyisen kehon.

  Emme keskity painonpudottamiseen, vaan suuntaamme energian itse tekemiseen, uuden oppimiseen sekä siihen, miten kehosi ottaa ärsykkeitä vastaan. Kehon kiinteytyminen ja rasvan väheneminen ilmenevät tämän kaiken sivutuotteena.

  Fyysisten vaikutusten lisäksi valmennus kohentaa yleistä olotilaasi, joka näyttäytyy lisääntyneenä energian määränä sekä mielen virkeytenä. Uuden oppiminen sekä onnistumisen kokemukset ruokkivat myös sisäistä motivaatiotasi ja rakentaa hyvää ja tervettä itsetuntoa.

  Valmennuksen sisältö

  • 2 ohjattua treeniä viikossa
  • Treenien päätteeksi talon tarjoama tuoresmoothie
  • InBody-kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa
  • Verenpainemittaus

  Treenien sisältö

  Maanantaisin/keskiviikkoisin klo 6:30–7:30 ohjattu kuntosalitreeni

  Maanantaisin/keskiviikkoisin treenataan aina ohjatusti kuntosalilla monipuolisten ja vaihtelevien ohjelmien mukaisesti. Ohjelmat tähtäävät kehon arkiseen ja hyvään suorituskykyyn yksinkertaisilla sekä tehokkailla liikkeillä. Treenin päätteeksi ja palautumisen edistämiseksi nautitaan talon oma tuoresmoothie. Näin saamme harjoituksista hyödyn irti ja kehossa alkaa tapahtua kuntoa kohottavia prosesseja. Samalla opettelemme palautumaan ja pitämään rasituksen sopivalla tasolla.

  Keskiviikkoisin/perjantaisin klo 6:30–7:30 ohjattu kehonhuolto/kestävyystreeni

  Keskiviikkoisin/perjantaisin lisätään liikkuvuutta kehonhuollon merkeissä erilaisia apuvälineitä hyödyntäen. Lisäksi monipuolistamme treenejä esimerkiksi vesi-, kestävyys- sekä yhdistelmätreeneillä. Santasportin olosuhteet mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen kokeilun yhdessä ryhmän tarpeiden ja tuntemusten mukaan.

  *Viikonpäivät varmistuvat myöhemmin.

Lisätiedot


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Liekki-valmennuksista sanottua

 • ”Mä pääsen kyykkyyn kymmenen vuoden tauon jälkeen.”
 • ”Töiden tekemisestä on tullut mielekkäämpää, kun voin paremmin.”
 • ”Olen löytänyt hyvän rytmin arkeeni ja kuntoilusta on tullut mielekästä.”