Santasport pilates on rovaniemeläinen pilatesstudio, joka on erikoistunut pilatesmenetelmään. Pilateksen lisäksi meiltä löytyy myös muita tehokkaita kehonhallinta- ja huoltotunteja, joista löytyy sopiva vaihtoehto kaikentasoisille liikkujille.

Pilates – voimaa ja liikkuvuutta hallinnan kautta

Pilates on saksalais-amerikkalaisen Joseph H. Pilateksen luoma harjoitusmenetelmä, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta sekä motorisia taitoja monipuolisesti. Harjoittelussa käytetään jousivastuksilla toimivia laitteita ja osa harjoituksista tehdään matolla, käyttäen vastuksena kehon omaa painoa. Joseph Pilateksen luoma metodi, yhdistettynä uusimpaan tietoon ihmiskehon biomekaniikasta, tarjoaa tarkkaa ja tehokasta liikettä jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden.

Aukioloajat ja tuntivaraukset

Studio aukeaa 15 min ennen tuntien alkua.

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
asiakasneuvoja@santasport.fi

Varaa paikkasi tunneille varausjärjestelmän kautta voimassa olevalla kortilla. Harjoituskortin voit ostaa studiolta tai laittamalla viestiä asiakasneuvoja@santasport.fi

VARAA TUNTI

Tunnit

Pilates

Mattopilates tunti on monipuolinen harjoitus koko keholle, osalla tunneista käytämme erilaisia pienvälineitä. Tunteja on myös erilaisilla teemoilla mm. Pilates & liikkuvuus sekä Pilates sport.

 

Laitepilates

Laitepilateksessa mennään pilateksen ytimeen. Laitteiden jousivastukset tarjoavat liikkeisiin vastusta, mutta myös helpottavat liikkeiden suorittamista, lopputuloksena on koko keholle tehokas harjoitus. Tunteja on myös erilaisilla teemoilla mm. Laitepilates jumpboard sekä Laitepilates liikkuvuus.

 

Teema- ja tilaustunnit

Erilaiset teematunnit pilateksen periaatteita noudattaen mm. Hallittu lanneranka, Toimiva jalkaterä & aktiivinen alaraaja, Rentoutta ja liikkuvuutta ylävartaloon sekä Hallittu hartiarengas, liikkuva rintaranka.

Tilaustunneilla räätälöimme tunnin/kurssin sisällön asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hinnasto

Pienryhmät

Pienryhmät yhdistelmäkortti

(puolet laitepilatesta, puolet muuta pienryhmätoimintaa)

Laitepilates pienryhmät

Yksityis-, duo- ja trio-tunnit

 

Tulevat startit

Harjoittelu studiolla

Lapsi- ja pikkuparkki

Santasportilla toimiva lapsiparkki takaa hauskaa ja turvallista tekemistä lapsellesi sillä aikaa, kun itse käyt liikkumassa.

Lapsiparkki on tarkoitettu 3-10 -vuotiaille lapsille ja pikkuparkki 1-3 -vuotiaille lapsille, enintään 1,5 h kerrallaan.

Santasport pilateksen asiakkaille lapsi- ja pikkuparkki ovat maksuttomia.

Katso lisää

Korttien käyttöehdot

Harjoituskortin voi ostaa studiolta. Kortti on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle tai vaihtaa toiseen korttiin/ tuotteeseen ostamisen jälkeen.

Kaikkien korttien voimassaoloaika on 6 kk ostopäivästä. Käynnit tulee suorittaa kortin voimassaoloajan puitteissa.  Kortin voimassaoloaikaa voidaan lisätä mm. pitkäaikaisen sairastumisen vuoksi.

Tuntien varaaminen

Tunteja voi varata Cubemanager-varausjärjestelmästä voimassa olevalla pienryhmäkortilla.

Jos sinulla ei ole aktiivista asiakastiliä tai voimassa olevaa pienryhmäkorttia, ota yhteyttä: pilates@santasport.fi tai 020 798 4268

Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Peruuttamattomasta varauksesta tai myöhästyneestä peruutuksesta veloitetaan kertakäynti poikkeuksetta.

Aloita Pilates-harjoittelu

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteydenottopyyntö, leveä

Saara Viren

Pilatesohjaaja, liikunnanohjaaja

etunimi.sukunimi@santasport.fi

Puh. 040 710 6376

Pilates somessa