Seikkailupuisto Huima

Koe Ounasvaara puusta käsin

Koko perheen Seikkailupuisto Huima tarjoaa Rovaniemellä liikunnallisia elämyksiä, luonnosta nauttimista sekä haasteiden voittamisen tuomaa iloa ja innostusta. Kymmenestä radasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan seikkailun, ja naperorata takaa tekemistä myös perheen pienimmille. Huimasta löytyy myös minigolfradat.

Seikkailun riemua puiden katveessa

Ounasvaaralla sijaitseva Seikkailupuisto Huima soveltuu kaikille yli 110-senttisille seikkailijoille, pitäen sisällään kymmenen erilaista rataa. Puiston puihin on rakennettu ekologisesti eritasoisia ratoja yhdestä metristä jopa seitsemän metrin korkeuteen. Puiden väleihin on kiinnitetty köysiä, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivetään ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla.

Haluamme, että seikkailet turvallisesti. Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Puhelimet ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen radalle menoa. Jokaisella alle 18-vuotiaalla seikkailijalla tulee olla mukanaan huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake, kun taas alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan läsnä ollessa.

Osta liput Huimaan kätevästi verkkokaupasta!

Seikkailupuiston lippu sisältää -20% alennuksen Santasportin muista päiväpalveluista, kuten keilauksesta ja kylpylästä.

Seikkailupuisto Huima

Kesäkausi 1.6.–4.8.2024
to-su 12:00 – 18:00
Syyskausi 5.8.–31.8.2024
la 12:00 – 18:00

Kassa sulkeutuu klo 17:00.

Minigolf

ma - su
8:00 – 21:00

Lunasta pelioikeus ja välineet Santasportin vastaanotosta tai Huiman aukioloaikoina paikan päältä.

Hinnasto

Pääsylippu 110 – 125 cm | radat: 2 – 3
14 €
Pääsylippu 125 – 140 cm | radat: 3 – 7
22 €
Pääsylippu 140 cm – | radat: 3 – 10
26 €
Minigolf-kierros
Aikuinen 9 € | lapsi 6 € | perhelippu 24€

Askeleet seikkailuun

Numero 1

Tutustu turvallisuusohjeisiin

Ennen kuin tulet seikkailemaan kanssamme Huimaan,  tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme. Ohjeista selviää myös ratojen pituusvaatimukset.

Lue lisää

Numero 2

Varmista ikärajat

Ota mukaasi huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake. Lomakkeen voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä, jolloin pääset radalle joutuisasti.

Lue lisää

Numero 3

Osta pääsylippu

Osta lippusi kätevästi seikkailupuistosta. Lippu sisältää alkuopastuksen ja tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas) sekä -20%  Santasportin muista palveluista.

Tervetuloa seikkailemaan!

Minigolfia

Santasportin minigolf sisältää 18 erilaista rataa, jotka soveltuvat kaikenikäisille puttaajille. Mailat ja pallot saatavilla Huimasta seikkailupuiston aukioloaikoina, muina aikoina välineet vastaanotosta. Hinnat aikuisille 9 €, lapsille 6 € ja perhelippu 24 €.

Pientä naposteltavaa

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja nälkä yllättää, mutta ei hätää! Meillä on myynnissä esimerkiksi limsaa, mehua, vettä ja pientä purtavaa aktiivisen päivän ohelle.

Tutustu myös