CrossFit

Intensiivistä kuntoharjoittelua Rovaniemellä

Santasport tarjoaa hienot puitteet CrossFitin harrastamiseen Rovaniemellä. Olitpa sitten kokenut CrossFittaaja tai vasta aloitteleva kuntoilija, tule haastamaan itsesi monipuolisen ja intensiivisen harjoittelumuodon pariin.

CrossFit Lapin pääkaupungissa

Amerikkalaisten palomiesten, poliisien ja sotilaiden monipuoliseen voimailu- ja kunto-ohjelmaan pohjaava CrossFit sisältää harjoitteita esimerkiksi voimistelusta, painonnostosta ja kahvakuulailusta. Kyseessä on lisensoitu ja kokonaisvaltainen kuntoilumuoto, jonka jatkuvasti vaihteleva ja intensiivinen harjoittelu haastaa kehon mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta aitoa kehitystä tapahtuisi. Treenien tueksi tarjoamme myös lisäpalveluita, kuten ravintovalmennusta sekä Firstbeat Hyvinvointianalyysiä, joka tuottaa arvokasta tietoa palautumisen edistämiseksi.

Aukioloajat

ma - su
6:00 – 22:00

Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi
Puh. 020 798 4268
crossfit@santasport.fi

Lue lisää Crossfitin omilta sivuilta

Hinnasto

Vuosijäsenyys *
71 €/kk
6 kk
80 €/kk
1 kk
90 €
10 krt
95 €
OnRamp + 1 kk
210 €
Näyttötunti
80 €
Vierailijakäynti / päiväpassi
15 €
Opiskelijat, poliisit, palomiehet ja ammattisotilaat
-10%

* Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, 12kk:n sitova peruskausi. Hinnasto voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Huom! Kuukausimaksun yhteydessä postissa lähetettyjen laskujen toimistokulut ovat 5€. Kysy lisää CMS-jäsenyyden ja CrossFit-jäsenyyden yhdistämisestä asiakasneuvojalta!

Mikäli haluat hankkia 1kk:n tai 10 krt kortin, ole yhteydessä asiakasneuvoja@santasport.fi / 020 798 4268.

Liity jäseneksi

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.


Asiakasneuvoja

Liikuntaklubi, CrossFit & Corestudio Santasport

asiakasneuvoja@santasport.fi

Puh. 020 798 4268

Valmentajat apunasi

Ammattitaitoiset ja kannustavat CrossFit-valmentajamme auttavat sinua ylittämään itsesi kerta toisensa jälkeen. Jos haluat päästä tavoitteisiisi vielä nopeammin, meidän kauttamme voit myös saada yksilövalmennusta, joka on räätälöity sinun toiveittesi mukaan.

Palvelut treenien tueksi

Tarjoamme treenien tueksi lisäpalveluita, joiden avulla saat entistä parempia tuloksia. Ammattitaitoisen ravintovalmentajan ravintovalmennus auttaa terveellisten elämäntapojen saavuttamisessa, ja Firstbeat Hyvinvointianalyysillä saat arvokasta tietoa palautumisen edistämiseksi.