Koulutus Rovaniemi

Nappaa itsellesi ammatti liikunnan parista

Etsinnässä koulutus Rovaniemeltä? Tutustu nyt Santasport Lapin Urheiluopiston monipuoliseen tarjontaan, johon lukeutuu niin ammatillisia peruskoulutuksia kuin myös useita erilaisia lisä- ja täydennyskoulutuksia. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on siis tarjolla runsaasti – valitse niistä itsellesi sopivin ja tule opiskelemaan kanssamme Rovaniemelle! Liikunta- ja oppimisympäristönä urheiluopiston tilat ovat mitä parhaimmat.

Koulutustarjonnassa liikunta- ja hyvinvointialan ammatillinen peruskoulutus sekä lisä- ja täydennyskoulutukset

Urheiluopiston tilat ovat oppimis- ja liikuntaympäristönä mitä parhaimmat – urheiluhalli, kuntosalit, ryhmäliikuntatilat, sauna- ja allasosasto sekä keilahalli varmistavat, että eri lajit sujuvat helposti niin opinnoissa kuin myös vapaa-ajalla. Pihapiiristä taas löytyy puitteet kaikenlaiseen jääurheiluun ja palloilulajeihin, ja lähiympäristö tarjoaa käyttöösi laajat retkeily- ja hiihtoreitit sekä suositun frisbeegolf-radan! Myös kätevä sijaintimme Rovaniemen keskustan kyljessä varmistaa, ettei koulutuksista yli jäävällä vapaa-ajallakaan tarvitse tylsistyä.

Kun siis haluat suorittaa liikunta- ja hyvinvointialan ammatillisen peruskoulutuksen tai jonkin lisä- tai täydennyskoulutuksen Rovaniemen upeissa maisemissa, Santasport tarjoaa parhaat puitteet, kouluttajat ja rutkasti tekemistä koko opiskeluajalle!

Santasport Lapin Urheiluopiston perustutkinnot

Opiskelijaksi hakeminen

Toisen asteen ammatillisiin peruskoulutuksiin voidaan hakea joko vuosittain yhteishaussa tai ympärivuotisesti jatkuvassa haussa, riippuen koulutustasostasi. Tältä sivulta löydät ohjeet opiskelijaksi hakemiseen Santasport Lapin Urheiluopistolle.

Opiskelu

Tälle sivulle on kerätty Santasport Lapin Urheiluopistossa opiskelevalle tietoa esimerkiksi lukukausien alkamisajankohdista ja lomista. Täältä löydät kootusti myös linkit Reduun ja Studentaan sekä muuta arvokasta tietoa opiskeluun liityen.

Lapin kesäyliopisto

Lapin kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, nuorten valmentavaa koulutusta sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa. Koulutus perustuu erityisesti paikalliseen ja ajankohtaiseen kysyntään.