Koulutus

Nappaa itsellesi ammatti liikunnan parista

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti liikunnallisia koulutuksia Rovaniemellä. Koulutustarjontaan lukeutuvat ammatilliset perustutkinnot, ammattitutkinnot sekä useat lisä- ja täydennyskoulutukset. Tutustu koulutusohjelmiimme ja valitse itsellesi sopivin!

Sportisti paremmat koulutukset Rovaniemellä

Urheiluopistona tarjoamme sinulle paitsi nopean väylän liikunnalliseen ammattiin, myös hyvät valmiudet jatko-opintoihin sekä monipuolisen ja kansainvälisen oppimisympäristön. Maan parhaat kouluttajat ja olosuhteet pitävät huolen siitä, että löydät meiltä kaiken, mitä liikkumiseen ja sen opiskeluun tarvitset, vuodenajasta riippumatta.

Loistava sijaintimme Rovaniemen keskustan kyljessä varmistaa myös sen, ettei aika käy pitkäksi vapaa-ajallakaan!

Santasport Lapin Urheiluopiston perustutkinnot

Opiskelijalle

Tälle sivulle on kerätty tietoa toisen asteen ammatillisiin koulutuksiin hakemisesta sekä Santasport Lapin Urheiluopistolla opiskeleville hyödyllisiä linkkejä.

Lapin kesäyliopisto

Lapin kesäyliopisto on vuodesta 1964 lähtien toiminut vapaan sivistystyön oppilaitos ja pohjoisin Suomen 19 kesäyliopistosta. Vuodesta 2002 lähtien se on ollut osa Rovaniemen koulutuskuntayhtymää. Lapin kesäyliopisto toimii Ounasvaaran kupeessa Santasport Lapin Urheiluopistolla. Toiminta on ympärivuotista ja opiskelijat ovat eri puolilta maata, aina ulkomaita myöten.