Koulutus

Ammatti liikunnan parista

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa monipuolisesti ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutusohjelmia ja tutkintoja on runsaasti – valitse itsellesi sopivin. Oppimis- ja liikuntaympäristönä urheiluopiston tilat ovat mitä parhaimmat.

Liikunta- ja hyvinvointialan ammatillista peruskoulutusta sekä lisä- ja täydennyskoulutusta

Urheiluopiston tilat ovat oppimis- ja liikuntaympäristönä mitä parhaimmat. Urheiluhalli, kuntosalit, ryhmäliikuntatilat, sauna- ja allasosasto sekä keilahalli  varmistavat, että eri lajit sujuvat helposti niin opinnoissa kuin vapaa-ajallakin. Pihapiiristä löytyy puitteet kaikenlaiseen jääurheiluun ja palloilulajeihin, ja lähiympäristö tarjoaa käyttöösi laajat retkeily- ja hiihtoreitit sekä suositun frisbeegolf-radan! Myös kätevä sijaintimme Rovaniemen keskustan kyljessä varmistaa, ettei vapaa-ajallakaan tarvitse tylsistyä.

Santasport Lapin Urheiluopiston perustutkinnot

Alkavat koulutukset

Opiskelijaksi hakeminen

Toisen asteen ammatilliseen peruskoulutukseen haetaan kunkin vuoden yhteishaussa, kun taas aikuisille suunnattuihin lisäkoulutuksiin haetaan kunkin koulutusohjelman sivulla sähköisellä lomakkeella. Yhteishaussa hakevat ainoastaan peruskoulupohjaiset sekä ylioppilaat.

Opiskelu

Tälle sivulle on kerätty Santasport Lapin Urheiluopistossa opiskelevalle tietoa esimerkiksi lukukausien alkamisajankohdista ja lomista. Täältä löydät kootusti myös linkit Reduun ja Studentaan sekä muuta arvokasta tietoa opiskeluun liityen.

Lapin kesäyliopisto

Lapin kesäyliopisto järjestää avointa yliopisto-opetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, nuorten valmentavaa koulutusta sekä ikääntyvien yliopistotoimintaa. Koulutus perustuu erityisesti paikalliseen ja ajankohtaiseen kysyntään.