Majoitus Rovaniemi

Vietä viihtyisä loma, liikunnallinen viikonloppu tai vaikkapa valmennusleiri

Varaa majoitus

Kun etsit tasokasta majoitusta Rovaniemeltä, Santasportilta löydät hotellitasoiset Sporthotel-huoneet sekä upean tyylikkäät Apartment Hotelsin huoneistot aivan päärakennuksen vierestä. Rovaniemen keskustan palvelut ovat parin kilometrin päässä ja Ounasvaaran luonto tarjoaa mahtavat maisemat ja reitit monenlaiseen ulkoiluun heti oven toisella puolen.

Majoitus Rovaniemi – Santasport tarjoaa kaiken mitä aktiiviseen reissuun Rovaniemellä tarvitset

Santasport Rovaniemi tarjoaa mahtavat puitteet loman, työreissun tai vaikkapa valmennusleirin viettoon. Majoittumalla Santasportilla sinulla on monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet samassa pihapiirissä: voit rentoutua kylpylässä, treenata salilla tai vaikkapa ottaa keilaskabat keilahallissa.

Ounasvaaran luonto on heti oven toisella puolen, josta pääsee nauttimaan loistavasti meidän vuokravälineiden tai ohjattujen retkien myötä. Meillä Santasportilla yöpyessäsi voit esimerkiksi aloittaa päivän aamu-uinnilla, jonka jälkeen voit suunnata suoraan luontoon kävelylle. Tai voit buukata itsellesi hieronnan ja nautiskella sen jälkeen ruuan parissa. Meillä on helppo nauttia aktiivisista päivistä!

Santasport sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta ja sinne hurauttaa hetkessä – kävellen 15-20 min, pyörällä alle 10 min ja autolla vain 5 min.

Meillä Santasportilla olet kaupungin sykkivän sydämen ja Lapin luonnon rauhan keskipisteessä – vuoden jokaisena päivänä.

Meillä majoittuvien edut:

  • Aamu-uinti ja aamukuntosali
  • Kylpylän käyttö vapailla yleisövuoroilla
  • Sisäliikuntapuisto Funparkin päivälippu 4 €/ lapsi
  • Keilaus -20%
  • Seikkailupuisto Huiman liput n. -20%

Edut ovat voimassa vapailla yleisövuoroilla ja ovat kausiluonteisia.

Sporthotel

Päärakennuksessa sijaitsevat nykyaikaiset Sporthotel-huoneet tarjoavat korkealuokkaista majoitusta aivan palveluidemme ytimessä. Aamu-uinnilla tai salilla käyminen hoituu hetkessä. Santasport sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta.

Santasport Apartment Hotel

Uutuuden karhea Santasport Apartment Hotel on huoneistohotelli aivan Santasportin päärakennuksen vieressä, kuitenkin rauhallisella sijainnilla. Hotellista löytyy 40 asuntoa, joissa kaikissa on kaksi makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö, sauna ja kaksi wc:tä.

Lähialueella paljon maksutonta puuhaa monen ikäiselle.

Santasportin pihapiiristä lähtee mahtavat maastot ja reitistöt vapaamuotoiseen retkeilyyn ja pyöräilyyn. Ulkoilmasta voit nauttia myös treenin merkeissä maksuttomalla ulkokuntosalilla. Alueella on myös leikkipaikkoja perheen pienimmille.

Tutustu myös

Meiltä myös vuokravälineet lomasi iloksi!