Ravintolat

Hyvä ruoka on hyvinvoinnin edellytys

Santasportin ravintolamaailma palvelee niin majoittujia, opiskelijoita, urheilijoita kuin kaikkia muitakin nälkäisiä. Meillä nautit päivän lämpimät ateriat, urheilijan välipalat sekä rennon illanvieton herkkutarjoilut. Ryhmille ravintolapalvelumme toimittavat catering-palvelut toiveiden mukaan.

Mitä tänään syödään? Katso Ravintola Puhti lounaslista

Ruokailuajat (Ravintola Puhti)

Aamupala
ma-su 7.00 - 10.00
Lounas
ma-su 11.00 - 13.00
Päivällinen
ma-su 16.00 - 19.00

Ravintola Puhti

Toisen kerroksen pääravintola Puhti tarjoilee herkullista ja terveellistä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta terveelliseen päivälliseen. Lämpimillä aterioilla tarjoillaan aina kolme vaihtoehtoa, joista vähintään yksi on kasvisruoka.

Buusti Lounge & Deli

Keilahallin yhteydessä olevassa Buusti Lounge & Delissä on haukattavaa ja naukattavaa anniskeluoikeuksin. Meillä on tarjolla monipuolisia ruokailu- ja välipalavaihtoehtoja arjen keittolounaista kausittain vaihtuvaan grillimenuun.

Tilausravintola Havukka

Varaa tunnellmalliset tilat kokouksiin, virkistyspäiviin, synttäreihin tai vaikkapa pikkujouluihin. Jos valitset Havukka-kodan, oma kokkimme loihtii maukkaita annoksia ryhmällesi, ja kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat on valmistettu omassa keittiössämme tai tulella. Meillä on myös A-oikeudet.

Tilausravintola Leiripaikka

Vuonna 2014 avattu Ravintola Leiripaikka myötäilee Lapin metsän rauhallista tunnelmaa. Leiripaikka toimii tilausravintolana, yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämispaikkana sekä kokoustilana. Astu Leiripaikkaan kahvilan kautta ja vietä nautinnollinen hetki omassa rauhassa makunautintojen parissa.