Ravintola Puhti

Pääravintola viikoittain vaihtuvilla ruokalistoilla

Toisen kerroksen pääravintola Puhti tarjoilee herkullista ja terveellistä ruokaa monipuolisesta aamiaisesta terveelliseen päivälliseen. Lämpimillä aterioilla tarjoillaan aina kolme vaihtoehtoa, joista vähintään yksi on kasvisruoka.

Opiskelijaravintola joka on avoin kaikille

Puhdissa järjestetään urheiluopiston opiskelijaruokailut, joihin Kelan ateriatuen saa tukeen oikeuttavaa voimassa olevaa opiskelijakorttia näyttämällä. Kelan tukemaa opiskelijaruokaa on tarjolla pääasiassa vain arkipäivisin. Santasportin ravintolamaailma palvelee niin majoittujia, opiskelijoita, urheilijoita kuin kaikkia muitakin nälkäisiä.

Ruokalista

Aamupala
7.00 – 10.00
Lounas
11.00 – 13.00
Päivällinen
16.00 – 19.00
Iltapala (tilauksesta)
20.00 – 21.00

Tarkemmat tiedustelut ruoka-aineista: Santasport ravintolapalvelut, puh. 040 643 1683

Terveellistä ja monipuolista ruokaa

Puhdin linjaston salaattivalikoima.

Opiskelijaruokailut

Lapin Urheiluopiston ja muiden oppilaitosten opiskelijoille on tarjolla Kelan tukemaa opiskelijaruokaa Puhdissa pääasiassa vain arkipäivisin. Esitäthän kassalla opiskelijakorttisi.

Puhdin aamupala.

Aamupala, lounas ja päivällinen

Ravintola puhti palvelee niin majoittujia, opiskelijoita, urheilijoita kuin kaikkia muitakin nälkäisiä. Monipuolisesta ja vaihtuvasta ruokalistastamme löytyy jokaiselle jotakin.

A la carte annos.

Erikoistilaukset, á la carte sekä buffet-tarjoilut

Puhdista voit tilata ennakkoon ryhmällesi erikoistilaukset, á la carte illallisen sekä buffet-tarjoilut. Tiedustelut sähköpostitse ja puhelimitse: myyntipalvelut sales@santasport.fi, puh. 020 798 4222.

Leipäkoreja.

Tiedustelut ruoka-aineista

Mikäli sinulla tai ryhmälläsi on erityistä huomiota vaativia ruokavalioita tai -allergioita, olethan suoraan yhteydessä Santasportin ravintolapalveluihin puhelimitse 040 643 1683.