Santasport

Rovaniemen hyvinvoinnin ja urheilun sykkivä sydän

Rovaniemen Ounasvaaralla sijaitseva Santasport Lapin Urheiluopisto on koulutus- ja vapaa-ajan keskus, joka tarjoaa puitteet niin perhelomille, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- ja liikuntapalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta.

Santasport Lapin Urheiluopisto on urheilun, koulutuksen- ja vapaa-ajan keskus

Santasport Lapin Urheiluopisto tarjoaa kuntoilijoille, matkailijoille, perheille, huippu-urheilijoille, opiskelijoille ja yritysryhmille ensiluokkaiset puitteet liikkua, viihtyä ja oppia uutta. Tilat sopivat myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen aina pienemmistä tapahtumista kansainvälisen tason urheilutapahtumiin asti. Lapin hyvinvoinnin ja urheilun sykkivä sydän sijaitsee Ounasvaaran kupeessa Rovaniemellä.

Olemme osa urheiluopistoverkostoa.

Santasport Lapin Urheiluopisto

Tilat

Liikunta- ja urheilukeskuksena Santasportissa on useita erilaisia tiloja, joissa harrastaa urheilua. Urheiluhallista liikuntasaleihin ja kylpylästä keilahalliin, Santasportista löydät sekä monipuoliset liikuntatilat että laadukkaat kokoustilat.

Aluekartta

Rovaniemelle on helppo tulla ja Ounasvaaran alueelta löytyy kaikki tarvittava nopeasti hyvien opasteiden ansiosta. Etsitpä sitten ravintolaa, kuntosalia tai parkkipaikkoja, Santasport Lapin Urheiluopiston aluekartalta löydät kaikki tärkeimmät kohteet kätevästi.