Media ja materiaalit

Tutustu Santasportin materiaalipankkiin

Kaikille avoimesta Santasport Lapin Urheiluopiston materiaalipankista löytyy runsaasti materiaaleja: viralliset logot, kuvia mm. Lappi Areenasta, hotellihuoneista sekä Seikkailupuisto Huimasta.

Logot

Kuvia

Julkaisut

Uusi Normaali toimintaohjeisto – terveysturvalliset hyvät käytänteet liikunta- ja urheilutapahtumien ja palveluiden järjestämiseen.

Ohjeisto esittelee terveysturvalliset käytännön ratkaisut ja mallit, jotka soveltuvat niin julkisiin kuin yksityisiin liikuntatiloihin, -tapahtumiin ja –palveluihin. Ohjeistosta löydät päivittyvät linkit koronavirustilanteeseen ja alueellisiin suosituksiin.

Uusi Normaali toimintaohjeisto on luotu Santasport Lapin Urheiluopiston toteuttamassa Turvallinen urheilu ja liikunta –hankkeessa, keväällä 2021. Ohjeiston hyviä käytänteitä ja ratkaisuja varten on kuultu monipuolisesti liikunta-alan toimijoita, palveluiden ja tapahtumien järjestäjiä sekä asiantuntijoita ja Lapin alueen terveysviranomaisia.

Ohjeiston ratkaisuja ja malleja tulee tulkita ja soveltaa aina tilannekohtaisesti suhteessa organisaatiokohtaisiin erityispiirteisiin sekä kansallisiin ja alueellisiin viranomaisohjeistuksiin. Ohjeiston ulkoasusta vastaa Muotoilutoimisto Arctic Factory.

Uusi Normaali urheilu- ja liikuntapalveluiden toimintaympäristöissä – turvallisuuden palvelumuotoilu ratkaisut –hanke, 1.1.2021 – 30.6.2021. Lapin Liiton myöntämä Maakunnan omaehtoisen kehittämisen (AKKE) -rahoitus.  Lisää hankkeesta voit lukea hankesivuilta.

 

LATAA UUSI NORMAALI TOIMINTAOHJEISTO