Urheiluakatemia

Yhdistä opiskelu ja urheilu-ura jouhevasti

Santasportin alaisuudessa toimiva Lapin Urheiluakatemia on Rovaniemellä toimiva oppilaitosten ja yhteistyötahojen verkosto, jonka tavoitteena on urheilijoiden opiskelun ja urheilu-uran tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemia on yksi Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluakatemioista.

Urheilijan tukena matkalla huipulle

Lapin Urheiluakatemian keskeisin tehtävä on huippu-urheilijoiden ja huipulle tavoittelevien urheilijoiden valmennuksen tehostaminen sekä urheilijoiden opiskelun tukeminen. Lapin urheiluakatemiaan on mahdollisuus hakeutua perusasteen, toisen asteen, korkea-asteen ja armeijan kautta. Lisäksi Lapin urheiluakatemiaan kuuluu Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman koordinoima valtakunnallinen urheiluyläkoulutoiminta.

Hae urheiluakatemiaan

Lisätietoja Urheiluakatemian toiminnasta ja hakuohjeet löydät Urheiluakatemian omilta sivuilta.

Lapin urheiluakatemian sivut

Lapin urheiluakatemia

Lapin urheiluakatemia auttaa huippu-urheilijoita ja huipulle tähtääviä urheilijoita valmennusta tehostamalla ja opiskelua tukemalla. Urheiluakatemiaan on mahdollista hakea perusasteen, toisen asteen, korkea-asteen ja armeijan kautta.

Yläkouluakatemia

Yläkouluvaihe on tärkeä osa urheilijan polkua ja kasvua urheilijaksi. Lapin urheiluakatemia järjestää yläkouluikäisille urheilijoille vuoden aikana viisi leiriä, joiden pääasiallisena sisältönä on urheilijaksi kasvaminen.