Valmennuspalvelut

Kattavilla valmennuspalveluilla tuloksellisuutta

Valmennuskeskuksemme palveluihin kuuluvat mm. erilaiset testaus- ja laboratoriopalvelut, suoritusten analysointi- ja konsultointipalvelut, ravintovalmennus sekä valmentajien asiantuntijapalvelut. Järjestämme myös henkistä valmennusta seuroille, lajiliitoille sekä yksittäisille urheilijoille.

Taitovalmennuksesta yleisesti

Santasport Lapin Urheiluopisto noudattaa Suomen Olympiakomitean antamaa erityiskoulutustehtävää toimien valtakunnallisella tasolla taitovalmennuksen kehittäjänä. Taitovalmennus voidaan ymmärtää monipuolisena yleistaitoharjoitteluna, jonka tarkoitus vaihtelee kohderyhmän tai liikkujan tarpeiden mukaan. Taitoharjoittelussa pyritään kehittämään monipuolisesti liikkujan eri ominaisuuksia.

Lapin Urheiluopistolla taitovalmennusta toteutetaan laaja-alaisesti eri tasoisille liikkujille vasta-alkajista maajoukkuetason urheilijoihin. Taitovalmennuksessa käytetään monipuolisesti urheiluopiston eri tiloja ja välineitä, joilla pyritään takaamaan laadukas valmennus jokaiselle kohderyhmälle.

 • Lapin urheiluakatemia

  Yläkouluikäisten ja toisen asteen urheilijoiden kanssa taitovalmennus toimii lajivalmennuksen apuvälineenä, jonka tarkoituksena on antaa urheilijalle työkaluja hänen fyysismotorisen toimintakykynsä parantamiseksi.

  Huippuvaiheen urheilijoiden kanssa taitovalmennusta toteutetaan lajia tukevana taitoharjoitteluna, lajinomaisena voimaharjoitteluna sekä huoltavana harjoitteluna.

 • Moniurheilukoulu

  Taitoharjoittelu toimii yhtenä valmennuksellisena osana Moniurheilukoulun monipuolista lajivalikoimaa.

  LUE LISÄÄ

 • Seurajoukkueiden taito- ja ominaisuusvalmennus

  Lasten ja nuorten kohdalla taitovalmennuksen tarve rakentuu motoristen perusliikuntataitojen (liikkumistaidot, tasapainotaidot ja välineenkäsittelytaidot) oppimisen ympärille. Tällä luodaan liikkujalle kattava liikemallivarasto, joka mahdollistaa turvallisen ja terveellisen liikunnan harrastamisen sekä antaa edellytykset tehokkaammalle lajitaitojen oppimiselle.

 • Taitovalmentajakoulutus – TAITOC

  Santasport Lapin Urheiluopisto järjestää taitovalmentajakoulutuksia TAITOC -valmennuskonseptin pohjalta. Koulutukset sopivat kaikille, jotka työskentelevät lasten ja nuorten valmennuksen tai liikunnan parissa. Lisätietoja koulutuspaketeista löytyy TAITOC -valmennuskonseptin verkkosivuilta.

  LUE LISÄÄ

 • Taitovalmennus osana valmentajakoulutuksia ja lajileirejä

  Taitovalmennus on sisällytetty yhdeksi koulutusosioksi Santasportin järjestämään valmentajan ammattitutkintoon (VAT).

  Taitovalmennusta on mahdollista sisällyttää lajileirien koulutus- tai leiriohjelmaan, jolloin taitovalmennuksen aihe ja sisältö räätälöidään kohderyhmän tavoitteita tukevaksi.

Lisätiedot


Reijo Jylhä

Huippu-urheilukoordinaattori

reijo.jylha@santasport.fi

Leirit ja kurssit


Jussi Sirviö

Koordinaattori

jussi.sirvio@santasport.fi

Puh. 040 771 1354

Taitovalmennus


Veli-Matti Pätsi

Taito- ja ominaisuuvalmentaja

veli-matti.patsi@santasport.fi

Puh. 040 480 2580

Henkinen valmennus


Joona Vazana

Henkisen valmennuksen asiantuntija

joona.vazana@santasport.fi

Puh. 050 328 9215

Lisää valmennuspalveluista

Juoksija sisäaitajuoksuradalla.

Henkinen valmennus

Tarjoamme henkisen valmennuksen palveluja, joiden tavoitteena on saada urheilija hyödyntämään fyysiset kykynsä täysimittaisesti, seuroille, lajiliitoille ja yksittäisille urheilijoille.

Jääkiekkopelaajia kaukalossa.

Yhteistyökumppanit

Santasport Lapin Urheiluopiston virallisia yhteistyökumppaneita ovat Suomen Olympiakomitea sekä Kisakallion urheiluopisto, joka on Etelä-Suomessa toimiva huippu-urheilun osaamiskeskus.