Seikkailupuisto Huima

Koe Ounasvaara puusta käsin

Koko perheen seikkailupuisto Huima tarjoaa Rovaniemellä liikunnallisia elämyksiä, luonnosta nauttimista sekä haasteiden voittamisen tuomaa iloa ja innostusta. Kymmenestä radasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan seikkailun, ja Naperorata takaa tekemistä myös perheen pienimmille. Huimasta löytyy myös minigolfradat.

Seikkailun riemua puiden katveessa

Ounasvaaralla sijaitseva seikkailupuisto Huima soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin, pitäen sisällään kymmenen erilaista rataa. Puiston puihin on rakennettu ekologisesti eritasoisia ratoja yhdestä metristä jopa seitsemän metrin korkeuteen. Puiden väleihin on kiinnitetty köysiä, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivetään ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla.

Haluamme, että seikkailet turvallisesti. Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Puhelimet ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen radalle menoa. Jokaisella alle 18-vuotiaalla seikkailijalla tulee olla mukanaan huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake, kun taas alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan läsnä ollessa.

Seikkailupuiston lippu sisältää -20% alennuksen Santasportin muista päiväpalveluista, kuten keilauksesta ja kylpylästä. Alennus lasketaan halvimmasta hinnasta, koskien vain saman päivän aikana ostettuja lippuja.

Osta liput Huimaan kätevästi verkkokaupasta!

Seikkailupuisto Huima

Syyskausi 14.8.-26.9.2021
la - su 12.00 – 18.00

Lipunmyynti suljetaan 1h ennen sulkemisaikaa

Minigolf

ma - su*
9.00 – 18.00

Avoinna 31.10. saakka * Välineet vastaanotosta.

Hinnasto

Pääsylippu 110 – 125 cm | radat: 2 – 3
14 €
Pääsylippu 125 – 140 cm | radat: 3 – 7
22 €
Pääsylippu 140 cm – | radat: 3 – 10
26 €
Minigolf-kierros
Aikuinen 8 € | lapsi 5 € | perhelippu 22€

Askeleet seikkailuun

Numero 1

Tutustu turvallisuusohjeisiin

Ennen kuin tulet seikkailemaan kanssamme Huimaan,  tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme. Ohjeista selviää myös ratojen pituusvaatimukset.

Lue lisää

Numero 2

Varmista ikärajat

Ota mukaasi huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake. Lomakkeen voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä, jolloin pääset radalle joutuisasti.

Lue lisää

Numero 3

Osta pääsylippu

Osta lippusi kätevästi seikkailupuistosta. Lippu sisältää alkuopastuksen ja tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas) sekä -20%  Santasportin muista palveluista.

Tervetuloa seikkailemaan!

Minigolfia

Santasport Minigolf sisältää 9 erilaista rataa, radat soveltuvat kaikenikäisille golffaajille. Minigolffaamaan pääsee Seikkailupuisto Huiman aukioloaikoina.

Pientä naposteltavaa

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja nälkä yllättää, mutta ei hätää! Meillä on myynnissä esimerkiksi limsaa, mehua, vettä ja pientä purtavaa aktiivisen päivän ohelle.

 


Tutustu myös