Seikkailupuisto Huima

Koe Ounasvaara puusta käsin

Koko perheen seikkailupuisto Huima tarjoaa Rovaniemellä liikunnallisia elämyksiä, luonnosta nauttimista sekä haasteiden voittamisen tuomaa iloa ja innostusta. Yhdeksästä radasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan seikkailun, ja Naperorata takaa tekemistä myös perheen pienimmille. Huimasta löytyy myös minigolfradat sekä fatbike pyörien vuokrausta.

Seikkailun riemua puiden katveessa

Ounasvaaralla sijaitseva seikkailupuisto Huima soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin, pitäen sisällään yhdeksän erilaista rataa. Puiston puihin on rakennettu ekologisesti eritasoisia ratoja yhdestä metristä jopa seitsemän metrin korkeuteen. Puiden väleihin on kiinnitetty köysiä, puomeja, siltoja ja verkkoja, joiden avulla kiivetään ja tasapainoillaan eri vaikeusasteisilla radoilla.

Haluamme, että seikkailet turvallisesti. Suosittelemme ulkoliikuntaan soveltuvia vaatteita ja matalapohjaisia jalkineita. Puhelimet ja muut ylimääräiset esineet kannattaa jättää säilytykseen ennen radalle menoa. Jokaisella alle 18-vuotiaalla seikkailijalla tulee olla mukanaan huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake, kun taas alle 14-vuotiaat voivat seikkailla vain huoltajan läsnä ollessa.

Seikkailupuiston lippu sisältää -20% alennuksen Santasportin muista päiväpalveluista, kuten keilauksesta ja kylpylästä. Alennus lasketaan halvimmasta hinnasta, koskien vain saman päivän aikana ostettuja lippuja.

Aukioloajat

Avataan taas keväällä 2020!

Lipunmyynti suljetaan 1h ennen sulkemisaikaa

Hinnasto

Pääsylippu 110 – 125 cm
14 €
Pääsylippu 125 – 140 cm
22 €
Pääsylippu 140 cm –
26 €

Askeleet seikkailuun

Numero 1

Tutustu turvallisuusohjeisiin

Ennen kuin tulet seikkailemaan kanssamme Huimaan,  tutustu tarkemmin turvallisuusohjeisiimme. Ohjeista selviää myös ratojen pituusvaatimukset.

Lue lisää

Numero 2

Varmista ikärajat

Ota mukaasi huoltajan allekirjoittama pelisääntölomake. Lomakkeen voit tulostaa ja tuoda mukanasi valmiiksi täytettynä, jolloin pääset radalle joutuisasti.

Lue lisää

Numero 3

Osta pääsylippu

Osta lippusi kätevästi seikkailupuistosta. Lippu sisältää alkuopastuksen ja tarvittavat varusteet (kypärä + turvavaljas) sekä -20%  Santasportin muista palveluista.

Tervetuloa seikkailemaan!

Ryhmät & tapahtumat

Isä, äiti ja pieni lapsi odottavat ohjeistusta kiipeilyvälineisiin pukeutuneena

Synttärit Huimassa

Miltä kuulostaisi unohtumaton syntymäpäivä Seikkailupuisto Huimassa? Huiman synttäreillä tasapainoillaan ja seikkaillaan radat läpi ohjaajan valvoessa ja opastaessa. Synttäreiden ajan juhlavieraiden käytössä on Seikkailupuiston vieressä oleva Havukka-kota, johon voit tilata lisäpalveluna maukkaan välipalapaketin – paketti sisältää hot dog-ainekset (1kpl/hlö), mehun sekä vapaavalintaisen jäätelön Huiman jäätelöaltaasta.

Ota yhteyttä


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222


Nainen kävelee köysisiltaa pitkin hymyillen

Virkistyspäivät tai luokkaretket

Järjestämme yli 10 henkilön ryhmille omia seikkailuhetkiä – ryhmäseikkailuja voidaan järjestää myös normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella. Ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme ja kysykää tarjousta! Suunnitellaan yhdessä sopivaan ajankohtaan paketti, johon sisältyy esimerkiksi ohjausta ja mahdollista ruoka-/juomatarjoilua tai vaikkapa muitakin aktiviteetteja.

  • Kysy tarjousta myyntipalvelustamme
  • Paketti voi sisältää ohjausta ja ruoka-/juomatarjoilua

Ota yhteyttä


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Minigolfia & Fatbike-pyöräilyä

Huimasta löytyy myös minigolf-radat sekä mahdollisuus fatbike-pyörien vuokraukseen! Santasportilta voi vuokrata myös muita välineitä ulkoilmaelämyksiin.

Lue lisää

Pientä naposteltavaa

Radoilla seikkaillessa saattaa jano ja nälkä yllättää, mutta ei hätää! Meillä on myynnissä esimerkiksi limsaa, mehua, vettä ja pientä purtavaa aktiivisen päivän ohelle.

 

Huima somessa