Peruutus- ja varausehdot

leirit & kurssit

Nämä varaus- ja peruutusehdot ovat voimassa  Santasport Lapin Urheiluopistolle tehtyihin varauksiin. Nämä ehdot tulevat Santasportia ja asiakasta sitoviksi asiakkaan tehtyä varauksen ja saatua varausvahvistuksen. Vahvistuksen voit saada kirjallisesti, varausjärjestelmämme kautta tai suullisesti. Varaajan tulee olla täysivaltainen.

Mikäli varausvaiheessa asiakkaalle on toimitettu näistä peruutusehdoista poikkeava ehto, on aina varauksen yhteydessä toimitettu ehto voimassa.

LEIRIT JA KURSSIT

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova ja peruutus on tehtävä aina kirjallisesti.

Osallistumista voi muuttaa ja perua viimeistään 14 vrk ennen leirin/tapahtuman ensimmäistä päivää. Peruutuksista veloitetaan käsittelykulu 10% osallistumismaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta veloitetaan täysi osallistumismaksu.

Sairaustodistuksella osallistumisen voi perua aina kuluitta ennen leirin alkua.

Leirin järjestäjä / Santasport Lapin Urheiluopisto pidättää oikeuden muutoksiin. Leirin järjestäjällä / Santasport Lapin Urheiluopistolla on myös oikeus perua leiri, mikäli leirillä ei ole tarpeeksi osallistujia. Leirin toteutumiseen tarvittava osallistujamäärä on leirikohtainen. Leirin peruuntuessa maksetut osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan Leirin järjestäjän / Santasport Lapin Urheiluopiston toimesta.

Maksuehto

Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai erikseen sovittaessa laskuttamalla. Vain maksettu varaus on vahvistettu varaus.

Sopimuksen syntyminen

Nämä varausehdot koskevat niitä asiakkaita, joiden kanssa ei ole solmittu erillistä Santasport Lapin Urheiluopiston tai Santasport Finland Oy:n ja asiakkaan välistä peruutusehtoja sisältävää sopimusta.

Sopimus syntyy ja nämä ehdot tulevat osapuolia sitoviksi, kun ehdot ovat olleet asiakkaan saatavilla. Santasport sitoutuu tarjoamaan tarjouksessa mainitut tilatut palvelut, kun tilaaja on toimittanut tilausvahvistuksen ja laskutustiedot asianmukaisesti täytettynä ja allekirjoitettuna viimeistään 7 vrk vahvistuksen jälkeen.

Mikäli leiri-ilmoittautumisen tai muun vastaavan yhteydessä on ilmoitettu tästä asiakirjasta poikkeavat peruutus-/maksuehdot, ovat nuo ehdot voimassa.

Vakuutus

Osallistujia suositellaan ottamaan tapaturmavakuutus. Santasport Lapin Urheiluopiston asiakkaita ei ole vakuutettu tapaturmavakuutuksella Lapin Urheiluopiston toimesta. Santasport Lapin Urheiluopistolla on toiminnassaan vastuuvakuutus, jolla korvataan toiselle aiheuttama henkilö-, esine- ja tuotevastuuvahinko.