Buusti Lounge & Deli

Herkkuja pieneen ja vähän isompaankin nälkään

Keilahallin yhteydessä olevassa Buusti Lounge & Delissä on haukattavaa ja naukattavaa anniskeluoikeuksin. Meillä on tarjolla monipuolisia ruokailu- ja välipalavaihtoehtoja arjen keittolounaista kausittain vaihtuvaan grillimenuun.

Tutustu Buustin monipuoliseen grillimenuun

Tarjolla on mm. eri burgereita, kebabia, sekä vaihtoehtoja pienempään nälkään ja janoon. Grillimenu avautuu uuteen välilehteen.

Grillimenu

Aukioloajat

ma - pe
9.00 – 18.00
la - su
10.00 – 18.00

Keittiö suljetaan 1h ennen sulkemisaikaa.

Herkullisia vaihtoehtoja

Keilaaja nostaa keilapallon linjastolta.

Ruokatauko keilauksen lomassa

Yllättikö nälkä kesken keilauksen? Buustin grillimenusta löytyy jokaiselle jotain, pidä siis paussi ja nauti herkullinen lounas tai eväshetki porukalla.

Ravintola Buustin aamupala: smoothie, ruisleipä, kahvi, banaani ja mandariini.

Välipalaherkut

Buustin välipalavalikoimasta nappaat mukaasi esimerkiksi tuoreen smoothien, täytetyn leivän, hedelmiä, tai vaikkapa leivonnaisen ja kupposen kahvia.

Grillimenu

Buustin grillimenusta löytyy vaihtoehtoja kaikenkokoiseen nälkään. Listalla on tarjolla annoksia aina salaatista hampurilaisiin.

Buustin päivän keitto.

Päivän keitto

Buusti tarjoaa myös maukkaan päivän keiton maanantaista perjantaihin klo 11.00-14.00 välisenä aikana. Keittolounaaseen kuuluu lisäksi salaattipöytä, leipä ja levite, juoma (vesi) sekä kahvi. Keittolounaan hinta on 8,50 €.