Ravintola Leiripaikka

Tunnelmalliset puitteet ruokaelämyksille

Vuonna 2014 avattu Ravintola Leiripaikka myötäilee Lapin metsän rauhallista tunnelmaa. Leiripaikka toimii tilausravintolana, yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestämispaikkana sekä kokoustilana. Astu Leiripaikkaan kahvilan kautta ja vietä nautinnollinen hetki omassa rauhassa makunautintojen parissa.

Omaa rauhaa tunnelmallisessa Leiripaikassa

Onko tiedossa merkkipäivä, juhlat tai vaikkapa työpaikan virkistysilta? Tarvitsetko yrityksellesi kokous- tai koulutustiloja? Valoisa, suurten ikkunoiden ympäröimä Leiripaikka soveltuu loistavasti monenlaiseen käyttöön. Meiltä voi tilata monipuolisesti erilaisia aamiais- tai lounastarjoiluja, sekä järjestämme myös kattausillallisia. Toteutamme Leiripaikkaan juuri sinun toiveidesi mukaisen tilaisuuden.

Ravintola sinun tarpeisiisi

Henkilö kirjoittaa muistikirjaan.

Kokoustilat

Leiripaikan kokoustiloissa järjestät vaivatta yrityksesi kokoukset, seminaarit ja koulutukset. Tilausravintolan puolelta saat helposti tilattua tilaisuuteesi kahvi- ja pullatarjoilun, lounaan tai päivällisen.

Päivälliskattaus ravintola Leiripaikassa.

Yritys- tai yksityistilaisuudet

Ravintola Leiripaikka tarjoaa oivat puitteet tunnelmallisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tilaisuuksiin saa myös tilattua ruokatarjoilun tai kattausillallisen tilausravintolan puolelta.