Kokouspalvelut

Vietä inspiroiva kokouspäivä Santasportilla

Santasportissa järjestät liikunnallisen ja aivonystyröitä aktivoivan kokouspäivän. Kun kyseessä on tärkeä kokous tai aivoriihi, on oleellista luoda päivästä innostava tapahtuma. Rytmittämällä kokouspäivää liikunnalla ja yhteisellä tekemisellä tunnelma rentoutuu ja uusia ajatuksia syntyy kuin itsestään. Tarjoamme räätälöityjä sekä valmiita ohjelmia kokouspäivänne vauhdittamiseen. Kokoustiloja on saatavilla myös ilman ohjelmaa. Meiltä saat niin ikään maittavat ruokatarjoilut kokouspäiville.


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Ota yhteyttä

Tilausravintola Havukka

Vuokraa tunnelmalliset tilat kokouksiin, virkistyspäiviin, synttäreille tai vaikkapa pikkujouluihin. Halutessasi Havukka-kodan oma kokki loihtii mahtavat ruoat ryhmällesi, ja kaikki menusta löytyvät herkut valmistetaan aina Havukka-kodan omassa keittiössä tai tulen äärellä. Meillä on myös A-oikeudet.

Työhyvinvointi

Haluaisitko varmistaa kanssamme, että yrityksenne jokainen työpäivä olisi hyvä päivä? Tarjoamme yrityksille monipuolisia työhyvinvointipalveluja, joissa etsitään liikunnan iloa, oivalluksia ja rentoa yhdessäoloa. Suunnistamme kohti parempaa työvirettä terveyden ja liikunnan asiantuntijoiden opastuksella.