Kokouspalvelut

Vietä inspiroiva kokouspäivä Santasportilla

Santasportissa järjestät liikunnallisen ja aivonystyröitä aktivoivan kokouspäivän. Kun kyseessä on tärkeä kokous tai aivoriihi, on oleellista luoda päivästä innostava tapahtuma. Rytmittämällä kokouspäivää liikunnalla ja yhteisellä tekemisellä tunnelma rentoutuu ja uusia ajatuksia syntyy kuin itsestään. Tarjoamme räätälöityjä sekä valmiita ohjelmia kokouspäivänne vauhdittamiseen. Kokoustiloja on saatavilla myös ilman ohjelmaa. Meiltä saat niin ikään maittavat ruokatarjoilut kokouspäiville.


Myyntipalvelu

Lisätiedot ja myynti

sales@santasport.fi

Puh. 020 798 4222

Ota yhteyttä

Tilausravintola Havukkakota

Varaa tunnelmalliset tilat kokouksiin, virkistyspäiviin, synttäreihin tai vaikkapa pikkujouluihin. Jos valitset Havukkakodan, oma kokkimme loihtii maukkaita annoksia ryhmällesi, ja kaikki ruokalistaltamme löytyvät ruoat on valmistettu omassa keittiössämme tai tulella. Meillä on myös A-oikeudet.

Työhyvinvointi

Varmistu kanssamme, että yrityksenne jokaisesta työpäivästä tulee hyvä päivä! Tarjoamme yrityksille monipuolisia työhyvinvointipalveluja, joissa etsitään työporukan kanssa liikunnan iloa ja koetaan oivalluksia omasta hyvinvoinnista. Suunnistamme kohti parempaa työvirettä terveyden ja liikunnan asiantuntijoiden opastuksella.