CEV Champions League Volley 2023: Pölkky Kuusamo - Crvena Zvezda Belgrad

Lentopallon Mestareiden liigaa Santasportilla!

Viime kauden Suomen mestari Pölkky Kuusamo pelaa Lentopallon Mestareiden liigan 1. karsintakierroksen toisen osaottelunsa Rovaniemellä Santasport Lapin Urheiluopistolla tiistaina 25. lokakuuta. Tervetuloa seuraamaan lentopalloa maailman huipulta!

Lisätietoa tapahtumasta

Lentopallon Mestareiden liiga on maailman arvostetuin lentopallon seurajoukkuekilpailu, jossa Euroopan parhaat joukkueet mittelevät paremmuudestaan. Karsintakierrosten kautta lohkovaiheeseen etenee 20 parasta joukkuetta, mutta lopulta vain yksi voi voittaa himoitun tittelin.

Viime kaudella kotimaisessa Mestaruusliigassa juhlinut Pölkky Kuusamo aloittaa taipaleensa Mestareiden liigassa ensimmäiseltä karsintakierrokselta, jossa vastaan asettuu legendaarinen Belgradin Punainen Tähti.

Crvena Zvezda on juhlinut naisten lentopallossa Serbian mestaruutta toistaiseksi kymmenen kertaa ja menestystä on tullut 2000-luvulla ajoittain mukavasti myös eurokentillä.

Tuleva karsintakierros on kaksiosainen, jonka voittaja etenee seuraavalle kierrokselle. Pölkky Kuusamo ja Crvena Zvezda kohtaavat ensin Belgradissa 18. lokakuuta ennen kuin ottelupari siirtyy Rovaniemelle tiistaiksi 25.10.

CEV Champions League 2023
Pölkky Kuusamo – Crvena Zvezda Belgrad (SRB)
Tiistaina 25.10. klo 18:10
Santasport Lapin Urheiluopisto

Liput

Liput alkaen 17,50 €
Liput myynnissä Lippupisteessä.


Jaa sivu eteenpäin

Muita tapahtumia