Sotilasurheiluliiton Military Crosstraining joukkuekilpailu 2023

Sotilasurheilua Santasportilla!

Sotilasurheiluliiton Military Crosstraining -joukkuekilpailu 2023 kilpaillaan 13.-14.10.2023 Santasportilla sekä Ounasvaaran ja Someroharjun alueilla. Lajeissa testataan kilpailijoiden kestävyyttä, voimaa, päätöksenteko- ja taktikointikykyä sekä sisua. Lisäksi lajit vaativat toteutuksen suunnittelua joukkueen sisäisesti.

Lisätietoa tapahtumasta

Military Crosstraining -joukkuekilpailu 2023 käynnistyy perjantaina 13.10. Someroharjulla sekä Ounasvaaralla. Lauantain kisapaikkana toimii Santasport Lapin Urheiluopisto ja CrossFit Santasport.

Kaikki lajit standardeineen julkaistaan kilpailuviikolla. Lajit tulevat mittaamaan kilpailijan toimintakykyä monipuolisesti.

Kilpailuun osallistutaan neljän hengen joukkueilla. Jäsenten on oltava Puolustusvoimien tai Rajavartiolaitoksen henkilökuntaa, varusmiehiä tai sotilasopetuslaitoksessa opiskelevia. Joukkueen kokoonpanoa naisten tai miesten suhteen ei ole määritelty.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Suomen Sotilasurheiluliitto ry, Sodankylän Varuskunnan Urheilijat, Rovaniemen Varuskunnan Urheilijat, Santasport Lapin Urheiluopisto ja CrossFit Santasport.


Jaa sivu eteenpäin

Muita tapahtumia