Sotilasurheiluliiton Military Crosstraining joukkuekilpailu 2023

Sotilasurheilua Santasportilla!

Sotilasurheiluliiton Military Crosstraining -joukkuekilpailu 2023 kilpaillaan 13.-14.10.2023 Santasportilla sekä Ounasvaaran ja Someroharjun alueilla. Lajeissa testataan kilpailijoiden kestävyyttä, voimaa, päätöksenteko- ja taktikointikykyä sekä sisua. Lisäksi lajit vaativat toteutuksen suunnittelua joukkueen sisäisesti.

Lisätietoa tapahtumasta

Military Crosstraining -joukkuekilpailu 2023 käynnistyy perjantaina 13.10. Someroharjulla sekä Ounasvaaralla. Lauantain kisapaikkana toimii Santasport Lapin Urheiluopisto ja CrossFit Santasport.

Kaikki lajit standardeineen julkaistaan kilpailuviikolla. Lajit tulevat mittaamaan kilpailijan toimintakykyä monipuolisesti.

Kilpailuun osallistutaan neljän hengen joukkueilla. Jäsenten on oltava Puolustusvoimien tai Rajavartiolaitoksen henkilökuntaa, varusmiehiä tai sotilasopetuslaitoksessa opiskelevia. Joukkueen kokoonpanoa naisten tai miesten suhteen ei ole määritelty.

Tapahtumaa ovat järjestämässä Suomen Sotilasurheiluliitto ry, Sodankylän Varuskunnan Urheilijat, Rovaniemen Varuskunnan Urheilijat, Santasport Lapin Urheiluopisto ja CrossFit Santasport.

Aikataulut ja yleisö

Perjantaina Santasportin ympäristössä kisataan yksi laji, joka käynnistyy Ounasvaaran luontopolun lähtöpaikalta klo 19.

Lauantain ensimmäinen laji käydään Santasportin uimahallissa klo 9-11. Yleisöllä on mahdollisuus seurata kilpailua käytävältä käsin.

Lauantain loput kolme lajia kisataan Lappi Areenan CrossFit-salilla klo 12:00-16:10. Yleisön kulku CrossFit-salilla käytäviin lajeihin tapahtuu Lappi Areenan parkkipaikalla sijaitsevasta yläovesta. Esteetön kulku on järjestetty Lappi Areenan sivuovesta (Punaista tupaa vastapäätä) naisten pukuhuoneen läpi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tervetuloa seuraamaan kisatapahtumia ja kannustamaan osallistujia hienoihin suorituksiin!


Jaa sivu eteenpäin

Muita tapahtumia