Yhdessä parempia tapahtumia – Tapio Suominen

Tapahtumien seurapooli ja Tapio Suomisen kuuluttajakoulutus

tapio suominen

Kuulutus! Kaipaatko lisäpotkua juonto- tai kuulutuskeikoillesi? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä imemään oppia suoraan Suomen huipulta, kun kokenut urheilutoimittaja Tapio Suominen saapuu vetämään maksuttoman kuuluttajakoulutuksen Santasportille 28.4.2023.

Lisätietoa tapahtumasta

Yhdessä parempia tapahtumia -ilta järjestetään perjantaina 28.4.2023 klo 17:00–19:30 Santasport Lapin Urheiluopistolla auditorio Tierassa. Tapahtuma on maksuton ja se sopii kaikille urheiluseurojen työntekijöille, vapaaehtoisille sekä tapahtumajuontajan, -kuuluttajan tai -selostajan työstä kiinnostuneille.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua 24.3.–28.4. välisenä aikana oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Osallistumismahdollisuus tapahtumaan on sekä paikan päällä että etäyhteydellä.

Yhdessä parempia tapahtumia -ilta järjestetään yhteistyössä Seuratoiminnan työhyvinvoinnin kehittäminen -hankkeen, Rovaniemen kaupungin ja Santasport Lapin Urheiluopiston kanssa.

Tapahtuman sisältö

klo 17:00–17:30 Tapahtumien seurapooli – seurayhteistyön avulla parempia urheilutapahtumia

Tapahtuman alussa esitellään ajatusmalli Rovaniemen kaupungin koordinoimasta urheiluseurojen uudesta yhteistyökanavasta, seurapoolista. Kaupunginvaltuutettu ja Santasport Lapin Urheiluopiston urheiluakatemiapäällikkö Reijo Jylhä esittelee idean seurapoolista, jonka tavoitteena on mahdollistaa urheiluseuroille merkittävien kansallisten ja kansainvälisten urheilutapahtumien järjestäminen.

Ole mukana luomassa urheiluseurojen yhteistä tapahtumayhteistyön poolia ja kanavaa saada kaivattuja vapaaehtoisia urheilutapahtumiin!

klo 17:30–19:30 Tapio Suominen – Urheilutapahtumien selostaminen

Onnistunut juonto, kuulutus tai selostus on tärkeä osa laadukasta urheilutapahtumaa. Vuosikymmenten työkokemuksella varustettu urheilutoimittaja Tapio Suominen saapuu Rovaniemelle kertomaan omat vinkkinsä juontajan, kuuluttajan sekä selostajan työhön.

Tapahtuman aikana Suominen käy läpi omaan kokemukseensa peilaten muun muassa seuraavia asioita:

  • miten huolehtia sisällöstä
  • miten valmistautua ja
  • miten toimia itse tilanteessa.

Lisäksi Suominen vastaa osallistujien esittämiin kysymyksiin. Tapahtuma sopii kaikille juonto-, kuulutus- ja selostuskeikoista kiinnostuneille. Olit sitten kokenut konkari tai aloittelija – tervetuloa!

Varaa paikkasi

Ilmoittaudu tapahtumaan 28.4.2023 mennessä.

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot


Soili Lehtinen

Projektipäällikkö, Seuratoiminnan työhyvinvoinnin kehittäminen -hanke

etunimi.sukunimi@redu.fi

Puh. 040 670 6019


Jaa sivu eteenpäin

Muita tapahtumia