7 syytä, miksi seikkailupuisto on täydellinen paikka luonnossa liikkumiseen

Luontoliikunta on nouseva trendi, ja yhä suositumpi niiden ihmisten keskuudessa, jotka etsivät uusia tapoja päästä pois arjen kiireestä ja stressistä. Esittelemme tässä artikkelissa seitsemän syytä, miksi seikkailupuisto on täydellinen paikka liikkua luonnossa.

Nainen seikkailupuistossa

1. Seikkailupuisto tarjoaa erilaisen tavan tutustua luontoon

Seikkailupuistot tarjoavat monenlaisia tapoja tutustua luontoon sekä mahdollisuuden tarkastella luontoa puista ja ilmasta käsin. Miltähän maisemat mahtavat näyttää seitsemän metrin korkeudesta katsottuna?

Puistossa voit kiipeillä puiden katveessa köysien, puomien, siltojen sekä erilaisten kiipeilyseinien avulla tai laskea sulavasti vaijerilinjoja pitkin, joiden kyydistä avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon.

2. Seikkailupuistot tarjoavat haastavan, mutta turvallisen ympäristön testata omat rajasi

Seikkailu- ja kiipeilypuistot tarjoavat sinulle turvallisen ympäristön, jossa voit haastaa itsesi ja laittaa omat rajasi testiin. Puistojen radat voivat nostattaa adrenaliinitasosi korkealle, mutta ei syytä huoleen. Koulutetut ohjaajat huolehtivat turvallisuudestasi ja auttavat sinua selviytymään kaikista haasteista, joita saattaa ilmetä uuden ja tuntemattomamman haasteen äärellä.

Tarvitset mukaasi vain ripauksen rohkeutta sekä ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet. Turvavarusteet, kuten kypärän ja turvavaljaat saat puiston puolesta, joten pääset oppimaan uusia taitoja sekä voittamaan omat pelkosi todella vaivattomasti.

Ohjaaja seikkailupuistossa

3. Seikkailupuisto sijaitsee viihtyisässä ympäristössä, jossa voit yhdistää luontokokemuksen ja seikkailun

Seikkailupuisto Huima sijaitsee viihtyisässä Ounasvaaran ja Santasportin ympäristössä, jossa voit kätevästi yhdistää sekä luonnossa liikkumisen että seikkailemisen. Kun haluat rentoutua luonnossa ja päästä pois arkisen kiireen keskeltä, seikkailupuisto on täydellinen paikka sinulle!

4. Seikkailupuistot on suunniteltu koko perheelle

Seikkaileminen on loistava tapa viettää aikaa perheen kanssa, sillä se on hauska ja jännittävä aktiviteetti paitsi aikuisille, myös perheen pienimmille. Seikkailupuisto Huimassa ratoja on tarjolla kaikille yli 110-senttisille seikkailijoille ja puiston yhteydestä löydät ratojen lisäksi minigolfin sekä kioskin palvelut tukemaan ikimuistoista seikkailupäivää.

Minigolf onkin yksi lapsiperheiden suosituimmista aktiviteeteista ja ratamäärä tulee tuplaantumaan seikkailukauden alkaessa yhdeksästä radasta peräti 18-rataiseksi. Minigolf sopii myös aikuisille, jotka haluavat rentoutua töiden jälkeen leppoisan kisailun parissa tai viettää aikaa ystävien kanssa.

Mies minigolfaamassa

5. Seikkailupuisto on helposti saavutettavissa

Koska Seikkailupuisto Huima sijaitsee aivan Rovaniemen kaupungin kyljessä, on se helposti saavutettavissa kulkuvälineestä riippumatta. Puisto tarjoaa myös matalan kynnyksen aktiviteetin lyhytaikaiseen luonnosta ja extremestä nauttimiseen.

Seikkailupuisto sisältää kymmenen erilaista ja eritasoista rataa, joten jokaiselle löytyy sopiva haaste voitettavaksi kuntotasosta tai aiemmasta kokemuksesta riippumatta.

6. Seikkailu on täydellinen tapa päästä pois kiireestä ja stressistä

Yksi tärkeimmistä asioista lomalla tai arjen keskellä on rentoutuminen. Luonto ja seikkailupuistot ovat tähän loistava paikka, sillä siellä voit irrottautua arjesta ja elää vain hetkessä. Seikkailupuistot tarjoavatkin täydellisen tasapainon irrottelun ja rentoutumisen välillä.

Nainen seikkailemassa

7. Seikkailu on hauskaa ja hyödyllistä terveydelle sekä hyvinvoinnille

Seikkailupuistot ovat paitsi hauska ja jännittävä tapa nauttia luontoliikunnasta, myös hyväksi omalle hyvinvoinnille ja terveydelle. Seikkailupuisto on liikunnallinen aktiviteetti, jossa kohennat motorisia taitojasi, saat raitista ilmaa sekä mahdollisuuden viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Tervetuloa seikkailemaan!

Seikkailupuisto Huima avataan lauantaina 3. kesäkuuta klo 12:00!


Jaa sivu eteenpäin

Muita uutisia